MARKET

Η ερυθρόλευκη μπάλα!

Η ερυθρόλευκη μπάλα!

Οι φιλανθρωπικές δημοπρασίας μέσα από το Sport24.gr συνεχίζονται. Από τις 11.00 έως τις 14.00 "χτυπήστε" για την μπάλα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού υπογεγραμμένη από όλη την ερυθρόλευκη ομάδα!

Οι δημοπρασίες μέσα από το Sport24.gr συνεχίζονται, μετά την πολύ καλή αρχή που έγινε με τα παπούτσια του Μάικ Μπατίστ, η οποία πουλήθηκε στην τιμή των 550 ευρώ. Η συμμετοχή σας ήταν σημαντική στη διαδικασία και αυτό είναι που μετράει περισσότερο, όταν πρόκειται για ένα καλό σκοπό.

Σειρά έχει σήμερα 2/1 από τις 11.00 έως τις 14.00 η μπάλα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού υπογεγραμμένη από όλη την ερυθρόλευκη ομάδα!

Η φιλανθρωπική δημοπρασία που διοργανώνει το Balux Café the House Project μαζί με το Χαμόγελο του Παιδιού, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους μας, να δείξουμε ότι το μυαλό μας μπορεί να κάνει σκέψεις και πέρα από τα πράγματα που αφορούν τον εαυτό μας.

Σε αυτό το σημείο, το Sport24.gr και ο Όμιλος Παπαθεοχάρης θέλουν να ευχαριστήσουν την ΠΑΕ Ολυμπιακός, την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Σωτήρη Κυργιάκο και όλους τους εμπλεκόμενους αθλητές για τη συμβολή τους σε όλη τη διαδικασία και για τα αντικείμενα που προσφέρθηκαν να δωρίσουν, ώστε να πραγματοποιηθεί η δημοπρασία και το Φιλανθρωπικό Bazaar επώνυμων ρούχων που θα γίνει στις 12-13 Φεβρουαρίου στο Balux Café the House Project.

Μείνετε όμως συντονισμένοι, γιατί ακολουθούν κι άλλα…

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου (11.00-15.00)
Η συλλεκτική φανέλα της Λίβερπουλ που φοράει ο Σωτήρης Κυργιάκος, υπογεγραμμένη από τον Έλληνα αμυντικό.

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου
(10.00-13.00) Τα παπούτσια του Άριελ Ιμπαγάσα, υπογεγραμμένα από τον “μάγο” του Ολυμπιακού.

(16.00-18.00) Η υπογεγραμμένη μπάλα μπάσκετ της ΑΕΚ και η φανέλα του Πρόδρομου Νικολαϊδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ