MARKET

Η δημοπρασία της φανέλας του Κυργιάκου!

Η δημοπρασία της φανέλας του Κυργιάκου!

Οι φιλανθρωπικές δημοπρασίες συνεχίζονται στο Sport24.gr και την Παρασκευή (11:00-15:00) θα μπορείς κι εσύ να πάρεις την φανέλα του Σωτήρη Κυργιάκου, με τις υπογραφές όλων των παικτών της Λίβερπουλ!

Το Sport24.grδεν κάθεται ποτέ ήσυχο και προσπαθεί διαρκώς να προσφέρει στους αναγνώστες του, πρωτοποριακές υπηρεσίες. Και τώρα, πάλι με την ίδια ακριβώς λογική και φιλοσοφία, δίνει την ευκαιρία για να γίνουν δικά σας (ο καθένας αυτό που θέλει) συλλεκτικά αθλητικά αντικείμενα.

Ποιος φίλαθλος της Λίβερπουλ δεν θα ήθελε την φετινή φανέλα που έχει φορέσει ο Σωτήρης Κυργιάκος με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας; Κανείς! Ο νικητής όμως θα είναι ένας και αυτός ο ένας μπορείς να είσαι εσύ. Αρκεί να στείλεις την καλύτερη προσφορά στην δημοπρασία που θα γίνει στο Sport24.gr την Παρασκευή, από τις 11:00 έως τις 15:00.

Μέσω του μεγαλύτερου site της χώρας, ο Όμιλος Παπαθεοχάρη και το Balux Cafe the House Projectδιοργανώνουν μια φιλανθρωπική δημοπρασία, στα πλαίσια του “ Φιλανθρωπικό Bazaar επώνυμων ρούχων” και η φανέλα του Σωτήρη Κυργιάκου θα είναι το επόμενο συλλεκτικό αντικείμενο προς δημοπρασία. Μέχρι στιγμής έχουν δοθεί τα παπούτσια του Μπατίστ έναντι 550 ευρώ και η υπογεγραμμένη μπάλα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού έναντι 450 ευρώ.

Αν θέλεις να προσθέσεις στην συλλογή σου μια φανέλα μιας εκ των ιστορικότερων ομάδων του πλανήτη (Λίβερπουλ), με τις υπογραφές όλων των παικτών, δεν μπορείς παρά να πάρεις μέρος στην διαδικασία και να κάνεις την μεγαλύτερη προσφορά. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως είναι για καλό σκοπό και εκτός από προσωπικό σας όφελος, θα βοηθήσετε και το "Χαμόγελο του Παιδιού". Πάρτε μια πρώτη γεύση...

Η δημοπρασία της φανέλας του Κυργιάκου!
Η δημοπρασία της φανέλας του Κυργιάκου!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αν για κάποιο λόγο, ο πρώτος νικητής δεν εμφανιστεί ή δεν ολοκληρώσει την καταβολή του ποσού 48 ώρες μετά την επικοινωνία με τη διοργανώτρια αρχή, αυτομάτως νικητής θα είναι αυτός με τη 2η μεγαλύτερη προσφορά, ενώ το ίδιο ισχύει και για εκείνον με την τρίτη καλύτερη προσφορά.

Γιατί πρέπει να είσαι ο νικητής...

*Γιατί τα αντικείμενα που δημοπρατούνται, είναι άκρως συλλεκτικά και οι αθλητές τα έχουν δώσει συγκεκριμένα για καλό σκοπό.

*Γιατί είναι ωραίο να βοηθάς, όταν μπορείς.

*Γιατί όταν μεγαλώσεις, θα έχεις μια ανάμνηση από την αγαπημένη σου ομάδα, την οποία θα έχεις κατακτήσει εσύ.

*Γιατί οι ευκαιρίες περνάνε μια φορά από μπροστά μας. Σπανίως και δεύτερη, αλλά γιατί να περιμένεις;

Όσα πρέπει να ξέρετε για το “Φιλανθρωπικό Bazaar επώνυμων ρούχων”

“Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Παπαθεoχάρη σε συνεργασία με το φιλανθρωπικό σωματείο "Το Χαμόγελο του Παιδιού" βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την πραγματοποίηση ενός bazaar ρούχων που θα λάβει χώρα στο “Balux cafe The House Project στα Αστέρια Γλυφάδας στις 12 και 13 Φεβρουαρίου.

Στη προσπάθεια αυτή θα συνδράμουν παίκτες των ΠΑΕ όσο και των ΚΑΕ των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, καθώς και παίχτες διεθνούς φήμης (ο Σωτήρης Κυργιάκος δίνει τη φανέλα της Liverpοol) προσφέροντας υπογεγραμμένες φανέλες διαφόρων παιχτών καθώς και μπάλες της κάθε ομάδας αντιστοίχως. Βασικό ρόλο στη πραγματοποίηση του event κρατούν πολλές εταιρίες ρούχων και κοσμημάτων προσφέροντας τα προιόντα τους.

Επιπροσθέτως, αξίζει να αναφερθεί πώς τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, ο Σάκης Ρουβάς, ο Αντώνης Ρέμος, η Άννα Βίσση, και η Έλενα Παπαρίζου και ο Γιώργος Μαζωνάκης) προσφέρθηκαν να δώσουν ένα τους ρούχο, μικρόφωνο ή άλλο προσωπικό τους αντικείμενο προς πώληση εις όφελος των παιδιών που μας έχουν ανάγκη.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν διάφοροι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz, καθώς επίσης και αστέρια του αθλητικού χώρου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ