Ειδική έκδοση του adizero f50 προς τιμήν του Messi

Στις 9 Ιανουαρίου 2012 ο Leo Messi βρέθηκε στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, κατακτώντας ξανά τη “Χρυσή Μπάλα” της FIFA.
Η adidas για να τιμήσει τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή για το «χατ-τρικ» που πέτυχε με τη «Χρυσή Μπάλα» για τρεις συνεχόμενες χρονιές, σχεδίασε αποκλειστικά για αυτόν μια ειδική χρυσή έκδοση του παπουτσιού του, adizero f50.
Ο Messi φόρεσε το χρυσό του adizero f50 για έναν και μόνο αγώνα, ενώ η συγκεκριμένη έκδοση δεν θα διατεθεί στο εμπόριο. Συγκεκριμένα, ο Leo φόρεσε την ειδική έκδοση του παπουτσιού κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα πρωταθλήματος ενάντια στην Betis, όπου η Barcelona επικράτησε με 4-2.
Στα παπούτσια έχουν αποτυπωθεί, το λογότυπο του Μέσι, οι τρεις χρυσές μπάλες με το έτος κατά το οποίο ο Αργεντινός άσος κέρδισε το βραβείο (2009, 2010, 2011), η σημαία της Αργεντινής και οι φράσεις «FIFA Χρυσή Μπάλα», «Ποδοσφαιριστής της χρονιάς» και «Σας ευχαριστώ όλους».
Στις 18 Ιανουαρίου ενάντια στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο ‘Classico’ του Santiago Bernabeu για το Copa del Rey, o Messi θα φορέσει για πρώτη φορά το adizero f50 σε ένα νέο χρώμα, το οποίο θα είναι και εμπορικά διαθέσιμο από το Μάρτιο του 2012.