MARKET

Έφτασε η στιγμή να πάρεις τη ρεβάνς από τον Κύβο του Ρούμπικ

Ο Κύβος του Ρούμπικ
Ο Κύβος του Ρούμπικ © 2017 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Το Cubestore.gr σου δίνει την ευκαιρία μέσω των κύβων σε όλα τα γούστα που διαθέτει και σε απόλυτα προσιτές τιμές να πάρεις τη ρεβάνς από τον Κύβο του Ρούμπικ… που τόσα χρόνια περίμενες.

Όλοι κάποια στιγμή έχουμε βρεθεί με έναν Κύβο του Ρούμπικ στα χέρια μας. Είτε κατά τύχη στο σπίτι ενός φίλου ή ενός συγγενή, είτε γιατί ως παιδιά εντυπωσιαστήκαμε μαζί του και είχαμε την περιέργεια, αλλά και το πείσμα να βάλουμε όλα αυτά τα πολύχρωμα κουτάκια στη σωστή θέση.

Δύσκολο εγχείρημα και το συνειδητοποιεί κανείς μόλις στα πρώτα 10 λεπτά. Παραδέξου το. Έχεις κι εσύ νευριάσει, θυμώσει, τσαντιστεί και στεναχωρηθεί για όλες εκείνες τις φορές που οι προσπάθειές σου έπεσαν στο κενό.

Πιθανότατα ανήκεις στη συντριπτική πλειονότητα εξ ημών που απογοητευμένοι συλλογιστήκαμε: "Ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν θα το λύσω" και καταθέσαμε τα όπλα.

Ήρθε όμως, η στιγμή να πάψεις να αμφισβητείς -έστω και ενδόμυχα- τις διανοητικές σου ικανότητες και να πάρεις τη ρεβάνς.

Γι’ αυτό είναι εδώ το Cubestore.gr, το 1ο ελληνικό eshop αποκλειστικά για την ενασχόληση με τον Κύβο του Ρούμπικ και το speedcubing (η επίσημη ονομασία του αναγνωρισμένου αθλήματος που περιλαμβάνει την ανταγωνιστική επίλυση συνδυαστικών παζλ όπως ο Κύβος του Ρούμπικ).

Οι επιλογές είναι πολλές και η ποικιλία μεγάλη. Εκτός από τους κύβους της συνηθισμένης διάστασης 3X3, το Cubestore.gr διαθέτει ακόμα από μικρούς και κομψούς 2X2 έως και τις πιο απαιτητικές κατηγορίες (4X4, 5X5 κοκ) για εκείνους που απολαμβάνουν μία επιπλέον πρόκληση.

Κύβος του Ρούμπικ: MoYu Weilong WR M Maglev
Κύβος του Ρούμπικ: MoYu Weilong WR M Maglev CUBESTORE.GR

Ο MoYu Weilong WR M Maglev, ο 3x3 κύβος με το εντυπωσιακό μωβ εσωτερικό, αποτελεί τον απόγονο του κύβου που έθεσε το ρεκόρ των 3,47 δευτερολέπτων.

Κύβος του Ρούμπικ: DaYan TengYun M Plus
Κύβος του Ρούμπικ: DaYan TengYun M Plus CUBESTORE.GR

Ο DaYan TengYun M Plus, ένας από τους ποιοτικότερους 2x2 κύβους της αγοράς.

Κύβος του Ρούμπικ: QiYi MP M 5x5
Κύβος του Ρούμπικ: QiYi MP M 5x5 CUBESTORE.GR

Ο QiYi MP M 5x5 είναι ένας low-budget 5x5 κύβος σύγχρονης σχεδίασης.

Τα διαθέσιμα παζλ δεν περιορίζονται στο παραδοσιακό κυβικό σχήμα. Η γκάμα επιλογών επεκτείνεται και σε κατηγορίες όπως η Pyraminx, η Megaminx, το Square-1 και το Skewb, οι οποίες κερδίζουν σε δημοφιλία μέρα με τη μέρα.

Παζλ σε σχήμα πυραμίδας
Παζλ σε σχήμα πυραμίδας CUBESTORE.GR

Η GAN M Pyraminx Enhanced, το κορυφαίο κομμάτι της κατηγορίας.

Το MGC Square-1
Το MGC Square-1 CUBESTORE.GR

Το MGC Square-1 προσφέρει μία πρόκληση έξω από τα συνηθισμένα.

Η επίλυση του Κύβου δεν αφορά ούτε την ηλικία, αλλά ούτε και τον δείκτη νοημοσύνης του χειριστή.

Αντίθετα, η ενασχόληση με τον Κύβο του Ρούμπικ είναι ένα χόμπι ενδιαφέρον και παραγωγικό για μικρούς και μεγάλους, βοηθώντας τους να διοχετεύσουν την ενέργειά τους με δημιουργικό τρόπο.

Όπως προσέχουμε το σώμα μας με υγιεινή διατροφή και γυμναστική, έτσι οφείλουμε να "ακονίζουμε" και το μυαλό μας.

Άλλωστε, όπως έλεγαν και οι Αρχαίοι: "νους υγιής εν σώματι υγιεί".

Cubestore.gr

Facebook: cubestore.gr

Instagram: @cubestore.gr

Website: cubestore.gr

Τηλ.: 6981041793

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ