MARKET

Δίπλα σου η Κωτσόβολος για μία καλύτερη διαδρομή... για μία Καλύτερη Ζωή

Δίπλα σου η Κωτσόβολος για μία καλύτερη διαδρομή... για μία Καλύτερη Ζωή
ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Μία δεκαετία μετά, θα αναβιώσει ξανά ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας, με την Κωτσόβολος ως μεγάλος χορηγός, να βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών, υποστηρίζοντας τον αγώνα τους.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και η Ελλάδα, θα βρεθεί ξανά στο επίκεντρο του αθλητισμού μέσα από την αναβίωση του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας.

Η χώρα μας ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μία παγκόσμιας εμβέλειας διοργάνωση, σε μία μεγάλη γιορτή που θα αρχίσει στις 26 Απριλίου και θα διαρκέσει έως και την 1η Μαΐου.

5 αγωνιστικές μέρες, 858,6 χιλιόμετρα σε συνολικά 28 πόλεις ανά την Ελλάδα, με την αρχή να γίνεται στην Κρήτη, να συνεχίζει στην ηπειρωτική Ελλάδα και να καταλήγει στα Ιωάννινα. 154 πρωταγωνιστές του αθλήματος από 21 επαγγελματικές και εθνικές ομάδες θα συμμετάσχουν για να κάνουν τη "νικητήρια πεταλιά".

Το μήνυμα της Κωτσόβολος ενόψει του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας
Το μήνυμα της Κωτσόβολος ενόψει του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

Η πρώτη λέξη που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς «Κωτσόβολος» είναι εξέλιξη, τεχνολογία, καινοτομία.

Κι έτσι είναι, αφού υπάρχει για να κάνει τη ζωή όλων μας καλύτερη. Είναι δίπλα μας σε κάθε διαδρομή και με κάθε τρόπο: στη δουλειά, στο σπίτι, στην κουζίνα, στο δωμάτιο, στο σαλόνι, στις διακοπές μας και σε κάθε στιγμή της ζωής μας.

Καθημερινά βρίσκεται εκεί για να μας υπενθυμίζει ότι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε το πιο ξεχωριστό έπαθλο απ’ όλα: μία Καλύτερη Ζωή.

Αυτό θα κάνει και στον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας, όπου θα βρεθεί δίπλα στους ποδηλάτες, ως Μεγάλος Χορηγός του "ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας".

Η εταιρεία θα είναι παρούσα σε αυτήν τη γιορτή του αθλητισμού με εντυπωσιακά δρώμενα. Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος θα περιμένει τους επισκέπτες σε 5 πόλεις (Ηράκλειο, Αθήνα (ΟΑΚΑ), Λάρισα, Καρδίτσα και Ιωάννινα) από τις οποίες θα περάσουν οι αθλητές του Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας.

Διαθέσιμα ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια για όποιον θέλει να δοκιμάσει

Ποδηλατούμε όλοι μαζί για ένα βιώσιμο μέλλον!

Στα περίπτερα της Κωτσόβολος, θα βρεις μια σειρά από ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια τελευταίας τεχνολογίας για να τα δοκιμάσεις.

Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία προάγει την πράσινη μετακίνηση και την προστασία του περιβάλλοντος, αποδεικνύοντας ότι τοποθετεί τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο της στρατηγικής της, με στόχο τη χάραξη μίας πιο «πράσινης» πορείας στο μέλλον.

Και για όποιον θέλει να αποκτήσει το δικό του ηλεκτροκίνητο ποδήλατο τελευταίας τεχνολογίας, Ducati MG-20 Magnesium, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή για να μπει σε διαγωνισμό, είτε κάνοντας κλικ εδώ: https://www.kotsovolos.gr/pages/tour-of-hellas?utm_source=sports24&utm_medium=natives&utm_campaign=tour-hellas, είτε κάνοντας μια επίσκεψη στο περίπτερο της Κωτσόβολος στις περιοχές που θα περάσει ο Αγώνας!

Δράση "Ποδηλατώ και Εγώ" για ΑμεΑ

Ποδηλατούμε όλοι μαζί για έναν καλύτερο κόσμο!

Απώτερος στόχος είναι μία Καλύτερη Ζωή για όλους, χωρίς διακρίσεις, εμπόδια και περιορισμούς. Γι’ αυτό η Κωτσόβολος έχει εξασφαλίσει την παρουσία εθελοντών και αθλητών των τοπικών σωματείων ΑμεΑ, όπου θα βρίσκονται στο περίπτερο για να ενημερώνουν και να δείχνουν σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν πώς κάνουμε ποδήλατο στα είδη ποδηλάτου για ΑμεΑ και θα καλούν τον κόσμο να ζήσει την εμπειρία, ανεβαίνοντας σε αυτά.

Παρών θα είναι μάλιστα, και ο γνωστός Παραολυμπιονίκης Αθλητής ποδηλασίας, Νίκος Παπαγγελής, ο οποίος θα μοιραστεί με τους επισκέπτες του περιπτέρου της Κωτσόβολος, εμπειρίες και στιγμές από τους αγώνες του. Ταυτόχρονα, θα υλοποιούνται παράλληλες δράσεις της διοργάνωσης "Ποδηλατώ και Εγώ", μία εκ των οποίων θα είναι και η επίδειξη της ΑμεΑ ποδηλασίας από τους αθλητές.

"Πρασινίζουμε" τις περιοχές της Εύβοιας

Ποδηλατούμε όλοι μαζί για καλό σκοπό!

Η δράση της Κωτσόβολος δεν σταματάει εδώ όμως, αλλά παράλληλα θα συνδεθεί και με μία "πράσινη" πρωτοβουλία "Ποδηλατούμε για καλό σκοπό", που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμός we4all.

Έτσι, για κάθε χιλιόμετρο που διανύουμε, η Κωτσόβολος θα φυτεύει δύο δέντρα για να "πρασινίσει" πάλι η Βόρεια Εύβοια.

Όλοι μαζί ποδηλατούμε για έναν καλό σκοπό και έναν καλύτερο κόσμο!

Κάθε μέρα, κάθε άνθρωπος κάνει τη δική του διαδρομή.

Μία διαδρομή που έχει επιλέξει και που θα τον οδηγήσει σε μία Καλύτερη Ζωή, όπως την έχει ονειρευτεί.

Η Κωτσόβολος, φροντίζει να μας ενδυναμώνει με όλα όσα χρειαζόμαστε για να διανύσουμε τη δική μας διαδρομή, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Καθημερινά, σε 91 καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα, σε 52 σημεία για άμεση επισκευή, χιλιάδες άνθρωποι εργάζονται και φροντίζουν για την άριστη εξυπηρέτησή σου, κάνοντας το πιο γρήγορο πετάλι, στα 60 vans, τα 3 eco vans, τα 45 φορτηγά και τα 9 ηλεκτρικά ποδήλατα, για να λάβεις άμεσα την παραγγελία σου.

Μάλιστα, μέχρι το 2030 η εταιρεία επιδιώκει να έχει 100% ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Γιατί η Κωτσόβολος στηρίζει τον καθημερινό γύρο που κάνουμε όλοι, και είναι δίπλα μας σε κάθε διαδρομή για να αποκτήσουμε το πιο πολύτιμο έπαθλο από όλα: μία Καλύτερη Ζωή!

Μάθετε περισσότερα για τις δράσεις της Κωτσόβολος στον Ποδηλατικό Γύρο της Ελλάδας, κάνοντας κλικ εδώ: https://www.kotsovolos.gr/pages/tour-of-hellas?utm_source=sports24&utm_medium=natives&utm_campaign=tour-hellas

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ