MARKET

Dave Mustaine: Ο θρύλος των Megadeth έπρεπε να γίνει Master στις πολεμικές τέχνες για να βρει την ψυχική του γαλήνη

Dave Mustaine: Ο θρύλος των Megadeth έπρεπε να γίνει Master στις πολεμικές τέχνες για να βρει την ψυχική του γαλήνη
Ο Dave Mustaine των Megadeth και η αγάπη του για το Καράτε

Τα ξεσπάσματα βίας που οδήγησαν στη "γέννηση" των Megadeth και το "Ελ Ντοράντο" της ψυχικής ηρεμίας μέσα από το δύσκολο μονοπάτι της πειθαρχίας. Ο Dave Mustaine είναι ο Master των πολεμικών τεχνών που ποτέ δεν φανταζόσουν.

Ακόμα και αν δεν είσαι φανατικός μεταλάς, δύσκολα δεν γνωρίζεις ποιος είναι ο Dave Mustaine και οι Megadeth. O Αμερικανός κιθαρίστας αποτέλεσε μέλος των Metallica και αφού τον έδιωξαν λόγω καταχρήσεων και βίαιης συμπεριφοράς, έστησε τους Megadeth, οι οποίοι εξελίχθηκαν με τη σειρά τους σε ένα απ’τα κορυφαία thrash metal συγκροτήματα όλων των εποχών.

Αυτό που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό, σε όσους τουλάχιστον δεν παρακολουθούν τη σκηνή, είναι πως ο Mustaine παράλληλα με την κιθάρα του, αφοσιώθηκε και στις πολεμικές τέχνες. Και όταν λέμε αφοσιώθηκε, πραγματικά αφοσιώθηκε.

Απ’ το 1999 που ξεκίνησε τις προπονήσεις, ο Mustaine έχει καταφέρει να αποκτήσει μαύρη ζώνη στο καράτε και στο τάε- κβο ντο ενώ το 2022 ανακοίνωσε πως κατέχει πλέον καφέ ζώνη και στο ζίου-ζίτσου, ένα βήμα δηλαδή πριν τη μαύρη ζώνη και εκεί.

Ένα απολαυστικό clip με τον Mustaine να επιδεικνύει τις γνώσεις του είναι και το παρακάτω, σε μια cameo εμφάνισή του σε μια απολαυστική, cheesy σειρά. To Black Scorpion ακολουθούσε μια γυναίκα αστυνομικό που πολεμούσε το έγκλημα ως η υπερήρωας Black Scorpion.

Μεταξύ των καλύτερων σκηνών της σειράς είναι αυτή της μάχης μεταξύ του Inferno (ενός πυροσβέστη που έχει τη δύναμη να αποτεφρώνει πράγματα) και ενός εμπρηστή που ονομάζεται Torchy Thompson - ορκιζόμαστε ότι δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας όλα αυτά - τον οποίο δεν υποδύεται άλλος από τον Dave Mustaine. Φήμες λένε, ότι παρόμοια σκηνικά έχουν συμβεί αρκετές φορές και στα παρασκήνια των Megadeth.

Απολαύστε ελεύθερα!

Οι Megadeth θα εμφανιστούν την Παρασκευή 14 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού, στο πλαίσιο του Release Athens 2024. Μαζί τους, οι θρυλικοί Blind Guardian ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και νέες ανακοινώσεις. Για όλες τις πληροφορίες επισκεφθείτε το www.releaseathens.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ