ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Κάντι: "Μεγάλη επίδοση για μένα"

Κάντι: "Μεγάλη επίδοση για μένα"

Ο Φέλιξ Κάντι αποκάλυψε πως φοβόταν τον έμπειρο Ράιμοντ Μπετ. Για τη ζέστη παραπονέθηκε η νικήτρια στις γυναίκες, Ναόμι Μάγιο.

Όταν είδε την κλασική διαδρομή, παραδέχθηκε προς τιμήν του πως φοβήθηκε. Ο θριαμβευτής του 32ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, Φέλιξ Καντι, κατέρριψε το ρεκόρ διαδρομής και αγώνα με 2:1037, βελτιώνοντας παράλληλα το ατομικό ρεκόρ του.

" Ένιωθα δυνατός, δεν ξεκίνησα πολυ γρήγορα στην αρχή. Έδωσα μάχη, πανω από όλους φοβόμουν τον Μπετ, αλλά ο καλύτερος θα κέρδιζε. Πηγαίνοντας στην εκκίνηση, φοβήθηκα λίγο βλέποντας τη διαδρομή, είναι δύσκολη. Είναι μία μεγάλη επίδοση για μένα, χαίρομαι που την πέτυχα εδώ".

Η νικήτρια στις γυναίκες, Ναόμι Μάγιο παραδέχθηκε πως "είμαι λίγο κουρασμένη αλλά πολύ χαρούμενη. Εκανε ζέστη, αλλά έχω συνηθίσει να τρέχω σε συνθήκες με υψηλή θερμοκρασία και δεν με ενόχλησε. Ο κόσμος ήταν συγκινητικός και μας βοήθησε με τις φωνές και το χειροκρότημα. Τους ευχαριστώ όλους".

Η δεύτερη, η νικήτρια το 2013, Ναόμι Τζόαν Ρότιτς τόνισε " έτρεχα μαζί με την Μάγιο αλλά σε κάποια στιγμή είχε περισσότερες δυνάμεις και ξέφυγε. Είμαι πολύ χαρούμενη, όλα είναι καλά, είναι μεγάλη επιτυχία να είναι δεύτερη στη χώρα που γέννησε τον Μαραθώνιο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ