ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Γκελαούζος: "Δύο ξεχωριστές ιατρικές ομάδες βρήκαν τα στοιχεία μου αρνητικά"

Ο Κώστας Γκελαούζος κατέρριψε επίδοση 17 ετών στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας
Ο Κώστας Γκελαούζος κατέρριψε επίδοση 17 ετών στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας EUROKINISSI

Ο αθλητής στίβου, Κώστας Γκελαούζος, σχολίασε με story στον λογαριασμό του στο Instagram τη φημολογία που αναπτύχθηκε γύρω από το όνομά του αναφορικά με υπόθεση περί ντόπινγκ, τονίζοντας πως δύο ιατρικές ομάδες βρήκαν τα στοιχεία του αρνητικά.

Ο Κώστας Γκελαούζος με instagram story αναφέρθηκε στην υπόθεση περί ντόπινγκ γύρω από το όνομά του, τονίζοντας πως δύο ιατρικές ομάδες βρήκαν τα στοιχεία του αρνητικά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταθέσει τα στοιχεία που έχει συλλέξει και τα οποία "αποδεικνύουν αυτό που εκείνος έχει πει από την αρχή".

Το story του Κώστα Γκελαούζου στο Instagram
Το story του Κώστα Γκελαούζου στο Instagram

"Τρεις μήνες σχεδόν δεν έχω μιλήσει καθόλου ούτε έχω αναφέρει τίποτα για ό,τι αφορά την υπόθεσή μου. Παράλληλα με τη δική μου υπόθεση υπήρχε και μία ολόιδια στην Αυστραλία με έναν αθλητή όπου το δείγμα του λήφθηκε στις 9 Οκτωβρίου (20 Οκτωβρίου το δικό μου).

Όλα τα στοιχεία είναι ακριβώς ίδια και στις δύο υποθέσεις. Atypical Finding το δικό μου. Atypical Finding και το δικό του. Σήμερα αθωώθηκε επίσημα από την Ομοσπονδία αντι-ντόπινγκ της Αυστραλίας.

Έδωσα τον φάκελό μου σε δύο ξεχωριστές ιατρικές ομάδες (αιματολογίας και τοξικολογίας) κι οι δύο βρήκαν τα στοιχεία μου αρνητικά.

Τα στοιχεία όπου έχω συλλέξει και θα καταθέσω τις επόμενες μέρες αποδεικνύουν αυτό που εγώ έχω πει από την αρχή".

Ο Κώστας Γκελαούζος είναι Έλληνας δρομέας μακρινών αποστάσεων. Το 2021 τερμάτισε πρώτος στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ενώ το 2022 τερμάτισε στη δεύτερη θέση πίσω από τον Χαράλαμπο Πιτσώλη.

Έχει κατακτήσει στην καριέρα του μεταξύ άλλων εννέα χρυσά μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ανδρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ