LIFESTYLE

World of Beer Festival: Μπίρα - φαγητό - μουσική - άφθονο γέλιο, το τετράπτυχο που δεν χάνει έρχεται στην Τεχνόπολη Αθηνών

World of Beer Festival: Μπίρα - φαγητό - μουσική - άφθονο γέλιο, το τετράπτυχο που δεν χάνει έρχεται στην Τεχνόπολη Αθηνών
WORLD OF BEER FESTIVAL

Το καλοκαίρι πλησιάζει, η θερμοκρασία ανεβαίνει, οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις μπαίνουν στην τελική τους ευθεία και τι καλύτερο από το να σβήσεις τη δίψα σου παρέα με το απόλυτο παγωμένο ποτό. Ο λόγος φυσικά για την μπίρα, στην οποία είναι αφιερωμένο το μεγαλύτερο φεστιβάλ ζύθου στην Ελλάδα. Ένα τριήμερο (10-12 Μαΐου 2024) γεμάτο φαγητό, άφθονη μπίρα και γέλιο με τη συνοδεία των αγαπημένων σου μουσικών. Εσύ θα το χάσεις;

Νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα για τις μπίρες; Ε λοιπόν ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις ότι πίστευες μέχρι τώρα και όχι, δεν είναι ανάγκη να ταξιδέψεις στις παραδοσιακές χώρες που φημίζονται για την ποιότητα του αγαπημένου σου ποτού.

Αρκεί μόνο μια επίσκεψη μέχρι την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών, εκεί που το τριήμερο 10-12 Μαΐου θα λάβει χώρα το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα. Ναι καλά άκουσες, το WORLD OF Beer Festival έρχεται για να ταράξει τα νερά της πρωτεύουσας. Μην χάνεις χρόνο και κλείσε το εισιτήριο σου εδώ.

Το πιο must-attend event της άνοιξης, βάζοντάς σε με τον πιο ιδανικό τρόπο σε διάθεση καλοκαιριού είναι εδώ και δεν χάνεται με τίποτα. Το απόλυτο παγωμένο ποτό συνοδεύει κάθε στιγμή με την παρέα σου και επειδή όπως είπαμε μπίρα=παρέα και παρέα=παιχνίδια, το WORLD OF Beer Festival έφτιαξε για εσένα μία Arena Gaming για κάθε γούστα, ακόμα και αυτά των πιο απαιτητικών.

Air hockey και παιχνίδια δύναμης είναι μόνο μερικά από τις διασκεδαστικές δραστηριότητες που θα έχει το φεστιβάλ.

Σε όλον τον κόσμο η μπίρα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της γηπεδικής και όχι μόνο εμπειρίας. Με το ελληνικό πρωτάθλημα να μπαίνει στην τελική του ευθεία, αφού το βράδυ της 12ης Μαΐου θα γνωρίζουμε τον σύλλογο που θα κατακτήσει τον τίτλο για τη σεζόν 2023/24, το WORLD OF Beer Festival αποτελεί τη δική σου προθέρμανση για το δραματικό φινάλε σε μία από τις πιο αμφίρροπες διοργανώσεις των τελευταίων ετών.

Εξάλλου μπορείς με τους φίλους και τις φίλες σου να παίξεις τα ντέρμπι των αγαπημένων σου ελληνικών ομάδων στο επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι που θα υπάρχει στον χώρο.

Ναι, αλλά με το φαγητό τι κάνουμε θα αναρωτηθείς ευλόγως. Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα σου έχει την απάντηση σε αυτή και σε κάθε άλλη απορία σου, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που θα σου μείνει αξέχαστη και θα εξιστορείς την εμπειρία σου στους άτυχους που δεν επέλεξαν το τριήμερο 10-12 Μαΐου να επισκεφθούν την Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Αμέτρητες μπίρες (1000+) από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού ((lager, ale, stout, trappiest, Dinkel, draught, Weiss, trippel, abbey, pils, non alcohol, μηλίτη και φυσικά non - alcohol για όσους δεν είναι λάτρης του αλκοόλ).

Πάμε να πάρεις μία πρόγευση για τις μπίρες που θα βρεις στο φεστιβάλ. Stay tuned όμως γιατί θα προστίθενται και άλλες συνεχώς: https://worldofbeerfestival.gr/ti-tha-vreis

Περάστε και μία βόλτα από την αίθουσα που γίνονται τα Beer Talks & Tastings, όπου Beer experts θα μας μιλήσουν για τα είδη μπίρας αλλά για θέματα όπως food & beer pairings και θα γίνουν και tasting μπίρας.

Ένα τριήμερο πλούσιο σε συναυλίες, μουσικά happenings, beer tastings και games!

  • Ξεκινώντας κάθε μέρα με ραδιοφωνικές εκπομπές αγαπημένων σταθμών που θα φιλοξενηθούν on stage.
  • Συνεχίζοντας με dj sets από τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς της χώρας.
  • Παραδίδοντας τη σκηνή σε ένα μοναδικό line up 3ων διαφορετικών καλλιτεχνών και συγκροτημάτων καθημερινά.

Ενώ θα υποδεχτούμε και τους μοναδικούς αγαπημένους comedians:

  • Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και Μιχάλης Μαθιουδάκης: την Παρασκευή 10 Μαίου το αγαπημένο κωμικό δίδυμο για ένα Stand up comedy show φανταστικό και διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει! Ραντεβού στις 13:00 στο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στο σύνολο των 300 θέσεων).
  • Σύντομα θα ανακοινωθούν και επιπλέον ονόματα από τα μεγαλύτερα της stand up ελληνικής σκηνής.

Και όλα αυτά με μόνο 5€ κλείνοντας το εισιτήριό σου εδώ.

Με ποιους θα χορέψουμε και θα διασκεδάσουμε;

Παρασκευή 10 Μαΐου- Έντεχνο

World of Beer Festival: Μπίρα - φαγητό - μουσική - άφθονο γέλιο, το τετράπτυχο που δεν χάνει έρχεται στην Τεχνόπολη Αθηνών
Οι μουσικοί που θα σας κρατήσουν συντροφιά την πρώτη μέρα του φεστιβάλ WORLD OF BEER FESTIVAL


  • 14:00-18:00 Live sj set & radio show από την ραδιοφωνική παραγωγό του Μελωδία 99.2 , Δήμητρα Τερρανόβα
  • 18:00-19:00 Συναυλία με το μουσικό συγκρότημα "Γιαγκίνηδες"

Οι Γιαγκίνηδες είναι δύο ρεμπέτες από τη Θεσσαλονίκη με φανατικό κοινό.

  • 19:30-21:00 Συναυλία με την Παυλίνα Βουλγαράκη

Η ερμηνεύτρια και δημιουργός που ξεχωρίζει για την ευαισθησία, τη φρεσκάδα, αλλά και το ανήσυχο πνεύμα της, υπόσχεται πάντα ξεχωριστά liveμε τη δική της ταυτότητα, τολμηρές συναυλίες που της χαρακτηρίζει μία απόκοσμη ομορφιά.

  • 21:30-23:00 Συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα

Με 16 προσωπικά album και συνεργασίες με όλους τους μεγάλους καλλιτέχνες έχει κατακτήσει την ελληνική μουσική σκηνή. Ο Κώστας Μακεδόνας δεν χρειάζεται συστάσεις…

Σάββατο 11 Μαΐου - Rock

World of Beer Festival: Μπίρα - φαγητό - μουσική - άφθονο γέλιο, το τετράπτυχο που δεν χάνει έρχεται στην Τεχνόπολη Αθηνών
Φεστιβάλ μπίρας χωρίς ροκ δεν γίνεται και το WORLD OF Beer φέρνει στο stage του μεγάλα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής WORLD OF BEER FESTIVAL


  • 14:00-18:00 Live sj set & radio show από τoν ραδιοφωνική παραγωγό του Red 96.3, Γιώργο Αποστόλου
  • 18:00-19:00 Συναυλία με το μουσικό συγκρότημα Domenica

Το συγκρότημα που έχει σημαδέψει πολλές στιγμές μας με τις μεγάλες τους επιτυχίες "Λίγη ζωή ακόμη", "Μέσα στη βουή του δρόμου" και "Άχρηστα ρολόγια".

  • 19:30-21:00 Συναυλία με το μουσικό συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα

Ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος Παντελιάς ή αλλιώς τα "Κίτρινα Ποδήλατα", επιστρατεύουν την ανεξάντλητη σκηνική τους ενέργεια, με αναφορές σε εμβληματικά τραγούδια της εγχώριας και ξένης σκηνής, δημιουργώντας ένα δυναμικό rock συναυλιακό live!

  • 21:30-23:00 Συναυλία με το μουσικό συγκρότημα Μπλε

Eνα από τα πιο δυναμικά rock συγκροτήματα οι Μπλε καταφέρνουν και συνδυάσουν ποπ-ροκ στοιχεία με έντονες πινελιές από μπλουζ, φανκ αλλά και τζαζ.

Κυριακή 12 Μαίου - Pop Mainstream

World of Beer Festival: Μπίρα - φαγητό - μουσική - άφθονο γέλιο, το τετράπτυχο που δεν χάνει έρχεται στην Τεχνόπολη Αθηνών
Το line up των μουσικών καλλιτεχνών που θα κλείσει ένα ιδανικό τριήμερο γεμάτο άφθονο μπίρα και διασκέδαση WORLD OF BEER FESTIVAL


  • 14:00-18:00 Live radio shows από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του EnLefko 87.7, Σάκη Τσιτομενέα (14:00-16:00) και Σπύρο Παγιατάκη (16:00-18:00)
  • 18:00-19:00 Συναυλία με το μουσικό συγκρότημα Wedding Singers

Το συγκρότημα που συνέδεσε το όνομά του με τις εμπνευσμένες διασκευές τραγουδιών που όλοι έχουμε αγαπήσει, ξέρει να φτιάχνει όσο λίγοι το ιδανικό non-stop 90’s mix με αστείρευτη ενέργεια!

  • 19:30-21:00 Συναυλία με την Πέννυ Μπαλτατζή

Το κορίτσι με την βελούδινη φωνή που άνοιξε τους δρόμους του swingστην Αθήνα, μέσα από ένα εξωτικό χαρμάνι ήχων, ρυθμών και χρωμάτων, μας καλεί να αφουγκραστούμε, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε με ένα ειδικά επιμελημένο πρόγραμμα σε γλώσσα ελληνική και όχι μόνο.

  • 21:30-23:00 Συναυλία με τον Μύρωνα Στρατή

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές του ελληνικού κοινού. Πολλά τραγούδια του έχουν γίνει επιτυχία, ενώ έχει συνεργαστεί και με όλα τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Κάθε φορά ξέρει πως να ξεσηκώνει το κοινό και να χαρίζει μοναδικές συναυλιακές στιγμές.

Πώς θα βρεθείς στο WORLD OF Beer Festival

Μην χάνεις χρόνο, αυτό το BEER PARTY δεν πρέπει να το χάσεις! Βγάλε τώρα το εισιτήριο σου. Γιατί με μόνο 5€...

Μπαίνεις στο φεστιβάλ - Παίρνεις δώρο συλλεκτικό ποτήρι - Παίρνεις μάρκες για free beer tasting - Ακούς μουσική από τους καλύτερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς - Συναντάς από κοντά, φωτογραφίζεσαι και συνομιλείς με τους πιο υπέροχους stand-up comedians της χώρας - Χορεύεις σε συναυλίες κορυφαίων τραγουδιστών και συγκροτημάτων

Μόνο με 5€, θα πας αλλού;

Βγάλε το εισιτήριο σου εδώ: https://www.more.com/happenings/festival/world-of-beer-2024/

Ημέρες και ώρες λειτουργίας του φεστιβάλ

  • Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 / 12:00-23:00
  • Σάββατο 11 Μαΐου 2024 / 12:00-23:00
  • Κυριακή 12 Μαΐου 2024 / 12:00-23:00

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων - Γκάζι

https://worldofbeerfestival.gr/

Ακολουθήσε μας επίσης σε Facebook και Instagram για να μαθαίνεις άμεσα όλα τα νέα του φεστιβάλ αλλά και τα happenings που θα ανακοινώνονται συνεχώς!

Υπό την Αιγίδα και τη στήριξη της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ