SHOPPING

Τρία essentials για να απολαύσεις στο έπακρο το Euro 2024

Τρία essentials για να απολαύσεις στο έπακρο το Euro 2024
UNSPLASH

Το Euro 2024 πλησιάζει και τα Public είναι εδώ προκειμένου να σε... προμηθεύσουν με τα απαραίτητα για να απογειώσεις την εμπειρία σου.

Το καλοκαίρι είναι "καυτό", καθώς το... θερμόμετρο του αθλητισμού χτυπάει στο κόκκινο. Η αρχή γίνει στις 14 Ιουνίου, με το παιχνίδι Γερμανία - Σκωτία που θα σημάνει την έναρξη του Euro 2024.

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα μας κρατήσει συντροφιά για έναν ολόκληρο μήνα και μέχρι τον τελικό στις 14 Ιουλίου υπόσχεται να μας χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις.

Πώς όμως θα ζήσεις την απόλυτη εμπειρία αυτόν τον μήνα; Μα φυσικά απογειώνοντας το σαλόνι σου και μετατρέποντάς το σ' ένα γήπεδο, προκειμένου να απολαύσεις τα παιχνίδια μόνος σου ή με παρέα.

Τρία essentials για να απολαύσεις στο έπακρο το Euro 2024
UNSPLASH

Το Νο1 είναι η τηλεόραση

Ποιο είναι το Νο1 essential; Μα φυσικά η τηλεόραση. Τα Public είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις την τηλεόρασή σου για την μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Η γκάμα που σου προσφέρουν τα Public, πραγματικά τεράστια. Τεράστια, όπως και οι τηλεοράσεις της. Μπορεί να βρει κανείς μια συναρπαστική γκάμα από Extra Large Τηλεοράσεις, εξοπλισμένες με τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά.

Βασικότερο όλων, είναι φυσικά το μέγεθος σε ίντσες (π.χ. τηλεόραση 55 ιντσες έως 85+ ίντσες). Τα Public περιέχουν ό,τι χρειάζεσαι και εσύ επιλέγεις ανάλογα τις ανάγκες σου. Φυσικά, τεράστια σημασία παίζει και η ανάλυση. Όσες διαθέτουν ανάλυση 4K ή 8K προσφέρουν απίστευτη λεπτομέρεια και καθαρότητα, εξασφαλίζοντας πως δεν θα χάσουμε ούτε μία φάση από κάθε αγώνα

Τρία essentials για να απολαύσεις στο έπακρο το Euro 2024


Ταυτόχρονα, ο ρυθμός ανανέωσης 120Hz και άνω: Ένας υψηλός ρυθμός ανανέωσης, όπως τα 60Ηz ή περισσότερο, εξασφαλίζει ομαλή κίνηση χωρίς θολώματα, απαραίτητο στοιχείο για τα γρήγορα αθλητικά πλάνα. Είναι φυσικά καλό να δώσεις σημασία και στο HDR (High Dynamic Range) προσφέρει απόλυτα ζωντανά χρώματα και αυξημένη αντίθεση που δημιουργούν πιο ρεαλιστική εικόνα και βάθος, ώστε να νιώθεις ότι είσαι μέσα στο γήπεδο.

Διαστάσεις, ανάλυση, τεχνολογίες… στον ψηφιακό κατάλογο τηλεοράσεων του Public, βρίσκονται όλα όσα χρειάζεται κανείς για να κάνει την πιο value for money επένδυση.

Τρία essentials για να απολαύσεις στο έπακρο το Euro 2024
UNSPLASH

Η τηλεόραση δεν παίζει μπάλα μόνη της

Η τηλεόραση, όμως, δεν παίζει μπάλα μόνη της. Υπάρχουν και άλλα essentials, προκειμένου να απογειώσεις την εμπειρία σου. Ένα must είναι ο ήχος και τα Public προσφέρουν όλα τα απαραίτητα μέσα, ώστε να δημιουργήσεις στο σαλόνι του σπιτιού σου γηπεδική ατμόσφαιρα.

Essential οι ηχόμπαρες ή ολόκληρα συστήματα homecinema. Τα Public έχουντα πάντα. Από Dolby Atmos, μέχρι Samsung, Sony, SONOS και πολλά άλλα, τα οποία θα μετατρέψουν το σπίτι σου σε μία... κερκίδα, με απίστευτη ακουστική, για να ζεις την κάθε συγκίνηση που θα σου προσφέρει το Euro 2024 ακόμη πιο έντονα.

Για να έχεις όμως την άνεσή σου θα πρέπει ο χώρος σου να είναι στην κατάλληλη θερμοκρασία. Η ζέστη αποτελεί... πονοκέφαλο, αλλά τα Public φωνάζουν "παρών" για να σε βοηθήσουν να την καταπολεμήσεις.

Έτσι, μπορείς να διαλέξεις μέσα από μία μεγάλη γκάμα από κλιματιστικά. Το θες στον τοίχο σου, το θες φορητό; Όλες οι επιλογές υπάρχουν στα Public.

Αυτά είναι τα τρία essentials, προκειμένου να ζήσεις στο έπακρο την εμπειρία του Euro 2024. Έχεις και κάποια άλλη ιδέα; Μα φυσικά θα το βρεις στα Public.

TAGS SHOPPING BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ