LIFESTYLE

Στο Dancing With The Stars η Μιλλούση και η Βραχάλη

Στο Dancing With The Stars η Μιλλούση και η Βραχάλη

Το Dancing with the Stars επιστρέφει σύντομα στο Star, με τις Βασιλική Μιλλούση και Χριστίνα Βραχάλη να βρίσκονται μεταξύ των 16 συμμετεχόντων του χορευτικού show.

Πολύ σύντομα το Dancing With The Stars επιστρέφει στο Star, με τη Βίκυ Καγιά να είναι η νέα παρουσιάστρια του επιτυχημένου χορευτικού show. Ανάμεσα στους 16 συμμετέχοντες μάλιστα, τρεις παρουσίες από τον αθλητικό χώρο έχουν κλέψει ήδη την παράσταση. Πρόκειται για τη σπουδαία γυμνάστρια, Βασιλική Μιλλούση, τη γνωστή αθλητική δημοσιογράφο, Χριστίνα Βραχάλη και τον κολυμβητή, Γιάννη Δρυμωνάκο.

Συγκεκριμένα, οι 16 Έλληνες celebrities θα διαγωνίζονται μαζί με τους παρτενέρ, επαγγελματίες χορευτές, κάθε εβδομάδα σε διαφορετικές χορογραφίες.

Στη σκηνή του Dancing With The Stars θα βρεθούν εκτός από τις Μιλλούση και Βραχάλη, η Βικτώρια Χίσλοπ, ο Τάσος Παλατζίδης, η Μπέσυ Αργυράκη, ο Σταύρος Βαρθαλίτης, η Έλενα Τσαγκρινού, ο Δημήτρης Κοκονίδης, ο Έντουαρντ Στεργίου, ο Γιάννης Δρυμωνάκος, η Ρεγγίνα Μακέδου, η Τζώρτζια Γεωργίου, ο Dominik Stars, Πάνος Γιαννακόπουλος, Μαριάννα Γεωργαντή και ο Λευτέρης Μιτσόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ