ΕΛΛΑΔΑ

Πήγα στον ΓΕΡΜΑΝΟ για smartwatch και αυτός είναι ο λόγος που δεν πίστευα στα μάτια μου

Πήγα στον ΓΕΡΜΑΝΟ για smartwatch και αυτός είναι ο λόγος που δεν πίστευα στα μάτια μου

Πρόσφατα επισκέφτηκα ένα από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να αγοράσω smartwatch και να προμηθευτώ ανάλογα για το νέο μου χόμπι, το τρέξιμο. Μάλλον είχα μείνει χρόνια πίσω και με αυτό που αντίκρισα δεν πίστευα στα μάτια μου, γιατί πλέον στο Γερμανό θα βρεις από smartphones και tablets μέχρι τηλεοράσεις, drones, ηλεκτρικά ποδήλατα και scooters.

Η αρχή έγινε στον αγώνα των 5χλμ. στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας στις 10 Μαρτίου. Καιρό έλεγα πως ήθελα να ξεκινήσω τρέξιμο, αλλά πάντα έβρισκα μία δικαιολογία να το αναβάλω.

Ο Ημιμαραθώνιος ήταν το κίνητρο και η αφορμή που έψαχνα για να πάψω πια να πατάω skip. Το τικ μπήκε στη λίστα μου και συνειδητοποίησα πως πλέον απέκτησα ένα νέο χόμπι.

Έρχεται το Run Greece, το Spetsathlon και πολλά άλλα, που αποφάσισα φυσικά να μην χάσω. Μου έλειπε όμως κάτι: ένα smartwatch για να μετράω τις επιδόσεις μου

Πήγα στον ΓΕΡΜΑΝΟ για smartwatch και αυτός είναι ο λόγος που δεν πίστευα στα μάτια μου

Δεν το σκέφτηκα πολύ. Βρήκα λίγο χρόνο και πήγα στον ΓΕΡΜΑΝΟ που ήξερα ότι θα βρω μεγάλη γκάμα από αυτό που ψάχνω. Και πράγματι, βρήκα smartwatces, smartphones, tablets, αξεσουάρ για κινητά, activity trackers, ζώνες καρδιακών παλμών και κάπου εκεί ήταν που άρχισα να μένω με το στόμα ανοιχτό.

Θυμάμαι πάντοτε να πηγαίνω στον ΓΕΡΜΑΝΟ για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες COSMOTE σε κινητή, σταθερή τηλεφωνία, Internet και Τηλεόραση, για να βρω μπαταρίες και κινητά, ακουστικά, laptop ή για service, καθώς είναι ο Νο1 προορισμός για service κινητού & προϊόντων τεχνολογίας.

Πλέον σ' ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα βρεις από έξυπνες τηλεοράσεις και έξυπνα ρολόγια, φωτογραφικές μηχανές, κάμερες, μέχρι και Smart Home συσκευές, ηλεκτρικά ποδήλατα, scooters, hoverboards, δημοφιλείς τίτλους gaming, κονσόλες.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, λοιπόν, μπαίνοντας στο κατάστημα και διαπιστώνοντας την, μεγάλη αυτή ποικιλία συσκευών τεχνολογίας που έχει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έμεινα άναυδη, κυρίως διότι δεν πίστευα ότι θα βρω από οικιακές μικροσυσκευές μέχρι συσκευές Smart Home, από κορυφαία brands της αγοράς και μάλιστα σε τόσο προσιτές τιμές. Το portfolio των προϊόντων συνεχώς και εμπλουτίζεται, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις.

Έτσι, είτε πηγαίνοντας σ' ένα φυσικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, είτε online μέσα από το www.germanos.gr έχεις πλέον τη δυνατότητα να εξοπλίσεις κατάλληλα και "έξυπνα" το σπίτι σου με τη μικροσυσκευή που επιθυμείς, με προηγμένες λειτουργίες και να διευκολύνεις την καθημερινότητά σου, αλλάζοντας τη ζωή στο σπίτι.

Πήγα στον ΓΕΡΜΑΝΟ για smartwatch και αυτός είναι ο λόγος που δεν πίστευα στα μάτια μου

Ισχυρές επιδόσεις το 2023

Δεν είναι τυχαίο που το 2023 αποδείχτηκε μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά για τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, με την επισκεψιμότητα στα καταστήματα να αυξάνεται, φτάνοντας μέχρι και τους 13.5 εκατ. πελάτες. Αύξηση σημειώθηκε και στην κινητή, κυρίως από τις φορητότητες, ενώ στις συνδέσεις COSMOTE TV ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ πέτυχε ρεκόρ πωλήσεων των τελευταίων ετών. Από εκεί και πέρα, στα κινητά παρέμεινε σταθερά Νο1, ενώ αποτέλεσε και την κύρια επιλογή πολλών ανθρώπων για αξεσουάρ, smartwatches, gadgets και τηλεοράσεις.

Την ίδια στιγμή παρέμεινε στην κορυφή των προτιμήσεων για service (κινητού και προϊόντων τεχνολογίας), ενώ μεγάλη απήχηση είχαν στους καταναλωτές, για μια ακόμη χρονιά, οι υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως το GClick & Collect, η ασφάλεια κι η επέκταση εγγυήσεων συσκευής (GWarrantyPlus), το GTattoo και το GPhotoprint.

Πήγα στον ΓΕΡΜΑΝΟ για smartwatch και αυτός είναι ο λόγος που δεν πίστευα στα μάτια μου

Tomorrow is smart

Το 2024 για τον ΓΕΡΜΑΝΟ είναι μία χρονιά με έμφαση στην εμπειρία του καταναλωτή, ιδιωτών και των επιχειρήσεων, και θα εστιάσει στις δυνατότητες που δίνουν οι έξυπνες συσκευές στην καθημερινότητα όλων μας.

Συσκευές που μπορούμε να ελέγχουμε εξ αποστάσεως μέσα από το smartphone ή το tablet μας, απολαμβάνοντας περισσότερη άνεση, ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας.

Αυτό που έχεις λοιπόν, να κάνεις είναι να τρέξεις στον ΓΕΡΜΑΝΟ, γιατί πιθανότητα θα μείνεις κι εσύ με ανοιχτό το στόμα -όπως κι εγώ- με τη μεγάλη γκάμα smart προϊόντων. Παράλληλα οι Tech Experts, οι σύμβουλοι τεχνολογίας, θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις τις κατάλληλες συσκευές ανάλογα με τις ανάγκες σου, ενώ οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της COSMOTE θα αναλάβουν την εγκατάσταση, αλλά και τη συνδεσιμότητα των συσκευών στο έξυπνο σπίτι... σου!

TAGS ΕΛΛΑΔΑ BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ