LIFESTYLE

Όλα όσα σε κάνουν τον «ήλιο» της παρέας θα τα βρεις στη νέα καμπάνια του Ούζου Πλωμαρίου!

Όλα όσα σε κάνουν τον «ήλιο» της παρέας θα τα βρεις στη νέα καμπάνια του Ούζου Πλωμαρίου!

Ποιος είναι αυτός που ξεσηκώνει όλη την παρέα να βγει για να γιορτάσει τη νίκη της ομάδας; Αυτός που τους κάνει όλους να γελάνε με το χιούμορ του; Που έχει ανεβασμένη διάθεση και μεταδοτικό κέφι και φέρνει το φως στην κάθε ημέρα; Με λίγα λόγια, ποιος είναι ο «ήλιος» της παρέας;

Αυτό το καλοκαίρι, η νέα καμπάνια του Ούζου Πλωμαρίου μάς προτρέπει να βγάλουμε προς τα έξω τον πιο φωτεινό μας εαυτό και να γίνουμε εμείς η ψυχή της παρέας μας!

Όλα όσα σε κάνουν τον «ήλιο» της παρέας θα τα βρεις στη νέα καμπάνια του Ούζου Πλωμαρίου!

Τέσσερα φρέσκα και δροσερά videos φωτίζουν τα χαρακτηριστικά του «ήλιου» κάθε παρέας μέσα από γνώριμες στιγμές καλοκαιρινής διασκέδασης, που διαδραματίζονται στην παραλία και στο ταβερνάκι δίπλα στη θάλασσα. Εκεί που, παρέα με ένα ποτήρι Ούζο Πλωμαρίου, έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε με τους φίλους μας την ξεσηκωτική μας ενέργεια και την ανεμελιά του καλοκαιριού.

Δες το video με τίτλο «Στα χέρια» και ετοιμάσου να τους παρασύρεις όλους με την πιο ανεβασμένη σου διάθεση:

«Το ανέκδοτο» θα σε εμπνεύσει να βγάλεις προς τα έξω τον πιο χιουμοριστικό εαυτό σου, για να κάνεις τους φίλους σου να γελάσουν με την ψυχή τους:

Πιάσε τα vibes, όπως «Η κολλητή», και φτιάξε κατάσταση για τον δικό σου κολλητό:

Δείξε πως είσαι εσύ ο «ήλιος» της παρέας σου αυτό το καλοκαίρι, παρακινώντας τους όλους να μπουν στον «Χορό»:

Η καμπάνια είναι on air στα social media του Ούζου Πλωμαρίου και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Ιουλίου, φέρνοντας μαζί της και έναν διαγωνισμό που δεν θες να χάσεις!

Μείνε συντονισμένος, γιατί… όπου έχει ήλιο, έχει Πλωμάρι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ