3 DAYS BREAK

Όλα όσα μας έμαθε η Volton για τη νέα πραγματικότητα στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας

Όλα όσα μας έμαθε η Volton για τη νέα πραγματικότητα στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας

Η Volton, ο πάροχος της δικής μας ενέργειας στην εκδρομή του SPORT24, δίνει λύσεις και στους καταναλωτές με τα τέσσερα smart προγράμματά της, τα οποία εξυπηρετούν κάθε ανάγκη των καταναλωτών.

Το 3 days break του SPORT24 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Αρωγός και πάροχος ενέργειας στην εκδρομή του σάιτ ήταν η Volton. Αυτό το τριήμερο, οι δημοσιογράφοι, αλλά και οι 16 τυχεροί αναγνώστες είχαν την ευκαιρία να έρθουν ακόμη πιο κοντά με την κορυφαία εταιρία ενέργειας.

Ήταν εκείνη που μας βοήθησε να έχουμε τις συσκευές μας φορτισμένες με τα power banks και το charging station, αλλά και να περάσουμε καλά μέσα από τις ερωτήσεις του κουίζ μιας και τεστάραμε τις γνώσεις των αναγνωστών όχι μόνο στα αθλητικά αλλά και στα νέα της Volton. Αποκορύφωμα η βόλτα με τα ηλεκτρικά ποδήλατα στη λίμνη Τσιβλού, εκεί που άπαντες γνώρισαν την αξία της ηλεκτροκίνησης, ενώ ενημερώθηκαν διεξοδικά για το τι προσφέρει η Volton. Τι μάθαμε όμως αυτό το τριήμερο;

Ο Παντελής Βλαχόπουλος με κράνος της Volton
Ο Παντελής Βλαχόπουλος με κράνος της Volton 24MEDIA

Αρχικά ξεκινάμε από το πώς έχει διαμορφωθεί η πραγματικότητα στον χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας. Αυξημένοι λογαριασμοί λόγω χρέωσης ρήτρας αναπροσαρμογής, ανατιμήσεις σταθερών προγραμμάτων από την πλειοψηφία των προμηθευτών για την κάλυψη του κόσμου, αυξημένο churn, κάτι που επιφέρει παράπονα από δυσαρεστημένους πελάτες. Όλα αυτά έχουν να αντιμετωπίσουν οι καταναλωτές.

Κράνος ποδηλάτου με τα ενημερωτικά φυλλάδια της Volton
Κράνος ποδηλάτου με τα ενημερωτικά φυλλάδια της Volton 24MEDIA

Μέσα σε ένα τέτοιο ασταθές περιβάλλον, οι καταναλωτές ζητούν απλά και ξεκάθαρα πράγματα με διαφάνεια, που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες τους και φυσικά δεν θα επιβαρύνουν περισσότερο την τσέπη τους. Έτσι, η Volton βρήκε τη λύση. Οι καταναλωτές πλέον μπορούν να επιλέξουν το πακέτο που τους ταιριάζει ανάλογα με το πόσο ρεύμα καταναλώνουν και να ξέρουν το ακριβές και σταθερό ποσό που θα πληρώνουν κάθε μήνα, βρέξει - χιονίσει, για όλο το χρόνο. Όπως κάνουν δηλαδή και με τη συνδρομή του τηλεφώνου τους, του γυμναστηρίου τους ή τη συνδρομητική τους τηλεόραση.

Το stand της Volton στην εκδρομή του SPORT24
Το stand της Volton στην εκδρομή του SPORT24 24MEDIA


Επιπλέον, αν δουν ότι τους συμφέρει περισσότερο κάποιο άλλο πακέτο, τους δίνεται η δυνατότητα να το αλλάξουν σύντομα και εύκολα, χωρίς ρήτρες αποχώρησης ή άλλες κυρώσεις.

Τα smart προγράμματα της Volton

H Volton παρουσιάζει τα τέσσερα έξυπνα πακέτα της. Το Volton Smart 150, με 27,9 ευρώ έως 150KWh/m, ένα πακέτο ιδανικό για φοιτητές. Σε ζευγάρια απευθύνεται το Volton Smart 300 με 54,9 ευρώ έως 300KWh/m. Έχετε οικογένεια; Τότε το Volton Smart 450 με 81,9 ευρώ έως 450KWh/m μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας. Τέλος, κατάλληλο για περισσότερο από πέντε άτομα είναι το Volton Smart 600 με 108,9 ευρώ έως 600KWh/m. Όλα αυτά με τον πρώτο μήνα δώρο.

Ο Τσάρλυ με το κράνος της Volton
Ο Τσάρλυ με το κράνος της Volton 24MEDIA

Τα προνόμια από τα παραπάνω τέσσερα πακέτα δεν έχουν όρια. Κρυφές χρεώσεις και ρήτρα αναπροσαρμογής δεν υπάρχουν. Ξέρεις ακριβώς πόσα θα δώσεις το μήνα, έχεις 10% έκπτωση συνέπειας και διάρκεια συμβολαίου 24 μηνών. Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς KWh που δεν έχουν καταναλωθεί από μήνα σε μήνα. Η εγγύηση με πληρωμή μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής είναι μηδενική και φυσικά δεν υφίσταται η ανάγκη για καταχώριση της ένδειξης του μετρητή για τον υπολογισμό του λογαριασμού.

Το κράνος της Volton
Το κράνος της Volton 24MEDIA

Η Volton με λίγα λόγια αναγνωρίζει πως η πραγματικότητα στα νοικοκυριά είναι δύσκολη και έρχεται να δώσει έξυπνες λύσεις με κύριο κίνητρο τα χαμόγελα των καταναλωτών της.

TAGS 3 DAYS BREAK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ