3 DAYS BREAK

Οι δημοσιογράφοι του SPORT24 "έδωσαν τα φώτα τους" στον κόσμο

Οι δημοσιογράφοι του SPORT24 "έδωσαν τα φώτα τους" στον κόσμο

Το 3 DAYS BREAK έγινε πλέον συνήθεια. Καθιερώθηκε. Το SPORT24 πήγε το τριήμερο 24-26 Νοεμβρίου την τρίτη του εκδρομή, με 16 αναγνώστες να μπαίνουν στο πούλμαν και να συναντούν τους δημοσιογράφους του κορυφαίου αθλητικού site στην πανέμορφη Βυτίνα.

Εκεί, το τοπίο ήταν μαγικό. Γιατί τα είχε όλα. Καλή διάθεση, πολύ φαγητό, διασκεδαστικά activations, από ποδοσφαιράκι μέχρι ράφτινγκ κι από μπασκετάκι μέχρι περιγραφή αγώνων. Το κάθε ένα είχε τη δική του μαγεία και τη δική του σημασία, πάνω απ' όλα όμως αυτό που μέτρησε ήταν το επίπεδο των 16 φίλων του SPORT24 που ήταν εκεί για να συζητήσουν, για να ακούσουν, για να μιλήσουν για την όμορφη πλευρά του αθλητισμού.

Οι δημοσιογράφοι, από την πλευρά τους, ο Παντελής Βλαχόπουλος, ο Παντελής Διαμαντόπουλος, ο Θέμης Καίσαρης, ο Βασίλης Σκουντής, ο Χάρης Σταύρου, ο Λάμπρος Μπαλάφας κι ο Δημήτρης Μωϋσιάδης, πήραν ακριβώς τα vibes που είχαν ανάγκη. Μακριά από την τοξικότητα, μακριά από τον οπαδισμό.

Οι δημοσιογράφοι του SPORT24 "έδωσαν τα φώτα τους" στον κόσμο

Οι δημοσιογράφοι του SPORT24 ήταν εκεί για να "δώσουν τα φώτα τους" στον κόσμο, για να γίνουν μία παρέα μαζί του. Και έγιναν, από την πρώτη στιγμή. Καμία αμηχανία, καμία αρνητικότητα, άλλωστε είχαν όσα χρειάζονταν για να περάσουν ένα τριήμερο ονειρικό. Βοήθησε βέβαια και το μπασκετάκι.

Οι δημοσιογράφοι του SPORT24 "έδωσαν τα φώτα τους" στον κόσμο

Η αλληλεπίδραση με τον κόσμο είναι σημαντική. Η εξωστρέφεια το ίδιο. Και το SPORT24 απολαμβάνει να γίνεται ένα με τους αναγνώστες του. Τα 16 παιδιά που ταξίδεψαν στη Βυτίνα είχαν απορίες, περισσότερο όμως είχαν όρεξη για ανταλλαγή απόψεων. Για συζήτηση, ακόμη και για διαφωνίες κάποιες στιγμές. Γιατί κι αυτές τις έχουμε ανάγκη.

Ποια είναι η καθημερινότητα ενός δημοσιογράφου; Πως διαχειρίζεται μία κατάσταση κρίσης; Τι συμβαίνει σε μία αίθουσα σύνταξης στη διάρκεια μίας βραδιάς με αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ την ίδια ώρα; Πώς προετοιμάζεται μία αποστολή στο εξωτερικό και ποια είναι τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που παρουσιάζονται; Όλες αυτές οι ερωτήσεις οδήγησαν σε μεγάλες συζητήσεις γύρω από το τζάκι.

Οι περισσότεροι αθλητικοί δημοσιογράφοι έκαναν το χόμπι τους επάγγελμα και γι' αυτόν τον λόγο αισθάνονται ευλογημένοι. Έμειναν κοντά στον αθλητισμό και έχουν πολλές ιστορίες να μοιραστούν. Κι αυτές τις ιστορίες θέλει να ακούει ο κόσμος που αγαπάει τα σπορ, που πηγαίνει στο γήπεδο για να διασκεδάσει, για να περάσει ένα όμορφο τρίωρο.

TAGS 3 DAYS BREAK BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ