LIFESTYLE

Ό,τι χρειάζεσαι για το ιδανικό game night θα το βρεις στο Wolt Market

Ό,τι χρειάζεσαι για το ιδανικό game night θα το βρεις στο Wolt Market

Ετοιμάζεσαι για την απόλυτη ποδοσφαιρική βραδιά και ξέμεινες από σνακς ή αναψυκτικά; Σου έχουμε τη λύση! Στο Wolt Market θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για το ιδανικό game night!

Απόλαυσε το Μουντιάλ από την άνεση του καναπέ σου, μόνος ή με παρέα, αφού το Wolt Market σου παρέχει μοναδικές επιλογές και προσφορές που θα απογειώσουν την εμπειρία της πολύαναμενόμενης διεθνούς διοργάνωσης και θα σε συντροφεύσουν στην παρακολούθηση των πιο συγκλονιστικών ματς της χρονιάς.

Στο Wolt Market θα βρεις εξαιρετικά χαμηλές τιμές σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, καθώς έχει προνοήσει με μοναδικές προσφορές και combos ειδικά για αυτές τις ημέρες. Στα ηλεκτρονικά ράφια του Wolt Market θα βρεις όλα τα αγαπημένα σου προϊόντα, για να διαλέξεις από μια λίστα περίπου 4.000 κωδικών. Το καλύτερο όμως είναι ότι δεν έχεις να αγχωθείς για τίποτα καθώς από το Wolt Market μπορείς να παραγγείλεις Δευτέρα έως και Κυριακή, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.

Ό,τι χρειάζεσαι για το ιδανικό game night θα το βρεις στο Wolt Market

Θες να παραγγείλεις αναψυκτικά, πατατάκια ή σοκολάτες; Μπες στην εφαρμογή της Wolt και όλα έρχονται σε λίγα λεπτά στην πόρτα σου! Αν πάλι είσαι τόσο οργανωτικός, η Wolt σου έχει τη λύση καθώς μπορείς να προγραμματίσεις την παράδοση της παραγγελίας σου σε ημέρα και ώρα που σε εξυπηρετεί. Έτσι δε χρειάζεται να χάσεις ούτε λεπτό από την αγαπημένη σου διοργάνωση, ούτε να χάσεις χρόνο περιμένοντας σε ουρές των supermarket.

Μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε περιμένει στο Wolt Market για να απογειώσει τις αγωνιστικές βραδιές. Μη ξεχνάς ότι στη Wolt οι συναλλαγές γίνονται εύκολά και με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας κάρτα ή με μετρητά, ενώ με το live tracking ξέρεις ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται η παραγγελία σου για να μη χάσεις καμία φάση, γκολ ή σχόλιο από την περιγραφή της αγωνιστικής δράσης.

Το Wolt Market, ο εβδομαδιαίος προορισμός για τα ψώνια του supermarket, σύμμαχος σου και στο φετινό Μουντιάλ. Προμηθεύσου από το Wolt Market όλα τα απαραίτητα για αξέχαστες ποδοσφαιρικές βραδιές.

Καλή απόλαυση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ