BOX LIVE

Ισπανία και Πορτογαλία διεκδικούν τα τελευταία εισιτήρια και εσύ τσιμπάς σούσι προς τιμήν της Ιαπωνίας

Ισπανία και Πορτογαλία διεκδικούν τα τελευταία εισιτήρια και εσύ τσιμπάς σούσι προς τιμήν της Ιαπωνίας

Παντελής Βλαχόπουλος και Χρήστος Χατζηιωάννου σχολίασαν στο Instagram live τα δύο τελευταία παιχνίδια της φάσης των 16, το Μαρόκο - Ισπανία και το Πορτογαλία - Ελβετία. Το σούσι είναι ένα συνοδευτικό που θα αυξήσει την απόλαυση.

Η φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώνεται με δύο μεγάλα παιχνίδια. Στις 17:00 η Ισπανία αντιμετωπίζει το Μαρόκο, ενώ στις 21:00 η Πορτογαλία κοντράρεται με την Ελβετία.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος με τον Χρήστο Χατζηιωάννου βγήκαν στο Instagram live αναλύοντας τις τέσσερις ομάδες, το ζήτημα του Κριστιάνο Ρονάλντο και έκαναν τα προγνωστικά τους για τα δύο παιχνίδια.

Κατά την προσφιλή συνήθεια να τιμώνται... γευστικά οι αποκλεισμένες ομάδες από τον Χρήστο Χατζηιωάννου, ήταν η σειρά της Ιαπωνίας, με την επιλογή του σούσι.

Θέλεις κι εσύ να έχεις έτοιμη την παραγγελία σου πριν από τους αγώνες ή στο ημίχρονο; Τότε το BOX σού λύνει τα χέρια, καθώς σού δίνει τη δυνατότητα προγραμματισμού παραγγελίας.

Επιπλέον, το BOX σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ τρέχει έναν φοβερό διαγωνισμό. Απόλαυσε το ματς παρέα με το ΒΟΧ και μπες στο μεγάλο διαγωνισμό για 3 τηλεοράσεις SAMSUNG 55'' QLED 4K Smart TV και 10 κουπόνια BOX αξίας 50€ . Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να τα διεκδικήσεις είναι μπεις στο ΒΟΧ, να πατήσεις το κουμπί θέλω να πάρω μέρος και να παραγγείλεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου. Όσο περισσότερο παραγγέλνεις, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις!

Ραντεβού στο επόμενο Instagram live με νέες προτάσεις στην έναρξη των προημιτελικών, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 16:00!

TAGS BOX LIVE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ