BOX LIVE

Η μεξικανική κουζίνα έχει την τιμητική της κι ας παίζει η Βραζιλία

Η μεξικανική κουζίνα έχει την τιμητική της κι ας παίζει η Βραζιλία

Παντελής Βλαχόπουλος και Χρήστος Χατζηιωάννου σχολίασαν στο Instagram live τα σημαντικά παιχνίδια της Δευτέρας (5/12) με επίκεντρο τη μάχη της Βραζιλίας με τη Νότια Κορέα. Παράλληλα τίμησαν την μεξικανική κουζίνα, με nachos bowl και burritos.

Η φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου συνεχίζεται με δύο αναμετρήσεις. Η Ιαπωνία κοντράρεται με τη φιναλίστ του 2018 Κροατία, ενώ η Βραζιλία αντιμετωπίζει τη Νότια Κορέα.

Ο Παντελής Βλαχόπουλος με τον Χρήστο Χατζηιωάννου ξεκίνησαν το Instagram live σχολιάζοντας τον γαλλικό θρίαμβο επί της Πολωνίας, ενώ σειρά πήραν τα σημερινά παιχνίδια με επίκεντρο φυσικά τη σελεσάο.

Όσον αφορά στη γευστική επιλογή της ημέρας, τιμήθηκε γι' ακόμη μία φορά κουζίνα αποκλεισμένης χώρας και συγκεκριμένα του Μεξικού. Έτσι, τι καλύτερο από ένα nachos bowl, μαζί με burritos και μαργαρίτες.

Πιάτα που μπορείς να βρει στο BOX , όπου πάντα κερδίζεις και υπάρχει η απόδειξη. Ό,τι και αν επιλέξεις να φας, να πιείς ή να κεράσεις την παρέα, το BOX θα σε επιβραβεύσει με πόντους τους οποίους μπορείς να εξαργυρώσεις όπως εσύ θέλεις σε εκπτώσεις η GB.

Επιπλέον, το BOX σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ τρέχει έναν φοβερό διαγωνισμό. Απόλαυσε το ματς παρέα με το ΒΟΧ και μπες στο μεγάλο διαγωνισμό για 3 τηλεοράσεις SAMSUNG 55'' QLED 4K Smart TV και 10 κουπόνια BOX αξίας 50€ . Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να τα διεκδικήσεις είναι μπεις στο ΒΟΧ, να πατήσεις το κουμπί θέλω να πάρω μέρος και να παραγγείλεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου. Όσο περισσότερο παραγγέλνεις, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις!

Ραντεβού στο επόμενο Instagram live με νέες προτάσεις, την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στις 16:00!

TAGS BOX LIVE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ