LIFESTYLE

Η ανδρική περιποίηση το καλοκαίρι έχει τον δικό της σύμμαχο

Η ανδρική περιποίηση το καλοκαίρι έχει τον δικό της σύμμαχο

Το προϊόν που αξίζει μια θέση στη λίστα με όσα πρέπει να υπάρχουν στη βαλίτσα των καλοκαιρινών διακοπών σου.

Τι θα ήταν το καλοκαίρι χωρίς τη θάλασσα, τους φίλους και τις δροσερές βραδιές κάτω από τα αστέρια; Αν τώρα σε αυτή την εξίσωση προσθέσουμε και έναν τελικό Euro, τότε το αποτέλεσμα απογειώνεται. Αυτή τη μοναδική εμπειρία, που συνδύαζε όλα τα παραπάνω, είχαν την τύχη να ζήσουν από κοντά τα 120 άτομα που βρέθηκαν στο Varkiza Resort το βράδυ της Κυριακής (11/7) για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία.

Η ανδρική περιποίηση το καλοκαίρι έχει τον δικό της σύμμαχο

Φυσικά, ο απόλυτος σύμμαχος σε αυτό το ιδιαίτερο καλοκαιρινό βράδυ ήταν το ULTREX. Μπορεί, λοιπόν, στο φινάλε του τελικού του Euro2020, να ήταν οι Ιταλοί αυτοί που πανηγύρισαν, όμως η αλήθεια είναι πως όσοι βρέθηκαν στη Βάρκιζα εκείνη τη νύχτα του Ιουλίου, έφυγαν με ένα πλατύ χαμόγελο νίκης ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους. Κι αυτό γιατί ανάμεσα στα δώρα που πήραν, βρισκόταν και το σαμπουάν, που απογειώνει την ανδρική περιποίηση.

Η ανδρική περιποίηση το καλοκαίρι έχει τον δικό της σύμμαχο


Βλέπεις, ο ήλιος και η αλμύρα κάνουν καλά τη δουλειά τους αυτή την περίοδο. Όπως είναι λογικό, στις καλοκαιρινές διακοπές τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται, η τρίχα εξασθενεί και σπάει. Ιδίως σε περιπτώσεις που υπάρχει πιτυρίδα, έχεις ένα λόγο παραπάνω να προσέξεις το προϊόν που θα χρησιμοποιήσεις. Οι ακτίνες του ήλιου, σε συνδυασμό με την υγρασία και το θαλασσινό νερό, επιδεινώνουν την κατάσταση στο τριχωτό της κεφαλής μας, γι’ αυτό και θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στο σαμπουάν, με το οποίο λούζεσαι.

Το ULTREX, το νούμερο ένα ανδρικό σαμπουάν στον κόσμο, αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο και αυτό το καλοκαίρι, καθώς καταπολεμά την λιπαρότητα και μειώνει την ξηρότητα, για ένα υγιές και εντυπωσιακό μαλλί, σαν αυτό του Cristino Ronaldo. Και πάμε τώρα στο ερώτημα που «καίει» πολλούς από εμάς. «Κάθε πότε πρέπει να λούζομαι;».

Εδώ, δυστυχώς, δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση. Το πόσο συχνά ή αραιά πρέπει να λούζεις τα μαλλιά σου εξαρτάται κατά βάση από τον τύπο τους, καθώς και από την ανάγκη των μαλλιών σου και του τριχωτού της κεφαλής. Όλα αυτά μαζί καθορίζουν ουσιαστικά τη συχνότητα του λουσίματος που σου ταιριάζει ώστε να έχεις καθαρά, αλλά και υγιή μαλλιά.

Η ανδρική περιποίηση το καλοκαίρι έχει τον δικό της σύμμαχο


Το μόνο σίγουρο είναι πως στο ULTREX, θα βρεις τον απόλυτο καλοκαιρινό σύμμαχο, για την περιποίηση των μαλλιών σου, προκειμένου εσύ να μπορέσεις να εστιάσεις σε άλλα πράγματα αυτές τις ημέρες. Στο ποτό σου, στο φαγητό σου, στους κολλητούς σου και στις μεγάλες ποδοσφαιρικές βραδιές, όπως ακριβώς αυτή που ζήσαμε όλοι μαζί φέτος στο Varkiza Resort.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ