3 DAYS BREAK

3 Days Break: Με τη ΔΕΗ "γεμίσαμε" φως το τριήμερο του SPORT24 στη Βυτίνα

3 Days Break: Με τη ΔΕΗ "γεμίσαμε" φως το τριήμερο του SPORT24 στη Βυτίνα

Ήταν τρεις ημέρες γεμάτες ενέργεια, φως και... χιόνι. Αλλά για εμάς στο SPORT24 και τους αναγνώστες μας ήταν οι καλύτερες ημέρες του χρόνου. Και τις περάσαμε παρέα με τη ΔΕΗ.

Η αλήθεια είναι ότι κάθε χρόνο το ίδιο λέω και γράφω. Και είναι αλήθεια. Κάθε φορά είναι και καλύτερα. Το 3 Days Break έχει γίνει θεσμός και αυτή η έκφραση δεν έχει καθόλου σχηματικό χαρακτήρα. Φέτος όμως νιώσαμε ότι ήρθαμε πιο κοντά με τα 18 παιδιά που βρέθηκαν στην Βυτίνα όσο ποτέ. Και ειδικά όταν παίξαμε μπάσκετ μέσα στο χιόνι, Και αν δεν το πιστεύετε έχουμε αποδείξεις. Θα τα δείτε μέσα από φωτογραφίες και video.

Παρέα με την ΔΕΗ πήγαμε σε ένα ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ και ρίξαμε βολές. Ναι, το παραδέχομαι. 'Εχασα ουσιαστικά στην τελευταία προσπάθεια, αλλά κέρδισα μοναδικές στιγμές δίπλα σε ξεχωριστούς ανθρώπους που διψούσαν να μάθουν για τα σπορ και την δουλειά μας.

3 Days Break: Με τη ΔΕΗ "γεμίσαμε" φως το τριήμερο του SPORT24 στη Βυτίνα


Όταν είχα λίγο χρόνο ξέκλεβα και λίγα λεπτά για να μπαίνω στο νέο myΔΕΗ app. Με πολύ απλό τρόπο κατέβασα το app και διαχειρίζομαι εύκολα, ευέλικτα και κυρίως χρηστικά οτιδήποτε αφορά στην ενέργεια και πρωτίστως στον λογαριασμό μου. Επί της ουσίας μπορείς να έχεις τον έλεγχο του λογαριασμού σου με το e-self metering και να κοιμάσαι ήσυχα. Κατεβάστε το από το κινητό σας και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Ξεχωριστή εμπειρία ήταν και η εμφάνισή μας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "Στούντιο με Θέα", την Κυριακή το πρωί. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Φαίη Μαυραγάνη, δεν πίστευε στα μάτια της όταν μάς είδε με την μπλε - άσπρη εμφάνιση του μπάσκετ να προετοιμαζόμαστε να πάμε να παίξουμε μέσα στο χιόνι και με -2 βαθμούς κελσίου.

3 Days Break: Με τη ΔΕΗ "γεμίσαμε" φως το τριήμερο του SPORT24 στη Βυτίνα


Ωστόσο, της εξηγήσαμε ότι ήταν τόσο μεγάλη η επιθυμία των 18 φίλων μας να βρεθούμε σε ένα γήπεδο, που δεν μπορούσαμε να τους χαλάσουμε το χατήρι. Σ' εκείνο το σημείο ένιωσα και λίγο coach και σκέφτηκα τον ΔΕΗ myEnergy Coach, ο οποίος μπορεί ακόμα να λύσει τα υπολογιστικά σου προβλήματα και να νιώσεις πλήρη ασφάλεια, αφού μπορεί να εξυπηρετήσει άμεσα και με σαφήνεια.

Γενικότερα θέλαμε να ικανοποιήσουμε κάθε σκέψη τους. Και πιστεύουμε ότι τα καταφέραμε. Γι' αυτό και την Κυριακή το απόγευμα όταν έφτασε η ώρα να αποχωριστούμε οι στιγμές ήταν ιδιαίτερες και συγκινητικές. Και έγιναν ακόμη πιο ξεχωριστές όταν το ίδιο βράδυ μαζί με τον Θέμη Καίσαρη και τον Παντελή Διαμαντόπουλο παρουσιάσαμε την εκπομπή Game Night και μας ερχόντουσαν μηνύματα με τον ίδιο τύπο και τα ίδια χαρακτηριστικά από τους φίλους μας. "Καλησπέρα από την Βυτίνα".

3 Days Break: Με τη ΔΕΗ "γεμίσαμε" φως το τριήμερο του SPORT24 στη Βυτίνα

Ήταν πράγματι συγκινητικό και θα μας μείνει αξέχαστο. Με τους περισσότερους από αυτούς τους ανθρώπους θα συνεχίσουμε να έχουμε επαφή στα social media και στο τηλέφωνο. Και σίγουρα αυτό το τριήμερο θα μας ενώνει για πάντα. Θέλαμε και σε αυτή την εκδρομή να αναδείξουμε την έννοια της παρέας και να καταδείξουμε ποια είναι η πραγματική σημασία των σπορ στη χώρα μας. Και το είδαμε πολύ καθαρά στη σκέψη και στη ματιά αυτών των παιδιών. Τους ευχαριστούμε και δεσμευόμαστε ότι θα έχουμε το μυαλό μας ανοιχτό για όλα αυτά που μας είπαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Παιδιά και του χρόνου.

TAGS 3 DAYS BREAK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ