ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη δάσκαλος πολεμικών τεχνών για ασέλγεια σε βάρος μαθήτριάς του και πορνογραφία ανηλίκων στο Π. Φάληρο

Συνελήφθη δάσκαλος πολεμικών τεχνών για ασέλγεια σε βάρος μαθήτριάς του και πορνογραφία ανηλίκων στο Π. Φάληρο
INTIME NEWS

Η καταγγελία από το θύμα του αφορούσε περιστατικά που έλαβαν χώρα σε βάρος της από τον ίδιο, την χρονική περίοδο 2017-2018, όταν το κορίτσι ήταν μόλις 15 ετών, σύμφωνα με το NEWS24/7.

Συνελήφθη απογευματινές ώρες την Πέμπτη (23/06), στο Παλαιό Φάληρο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 46χρονος Έλληνας διωκόμενος με ένταλμα σύλληψης για κατάχρηση και πορνογραφία ανηλίκων, όπως αναφέρει το NEWS24/7.

Ειδικότερα, είχε προηγηθεί καταγγελία σε βάρος του ανωτέρω, σύμφωνα με την οποία σε παρελθόντα χρόνο εκμεταλλεύτηκε ανήλικη και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο σκληροί δίσκοι, κινητό τηλέφωνο και φορητές μονάδες αποθήκευσης (usb sticks).

Ο δράστης είναι δάσκαλος και ιδιοκτήτης σχολής πολεμικών τεχνών στην περιοχή και η καταγγελία από το θύμα του αφορούσε περιστατικά που έλαβαν χώρα σε βάρος της από τον ίδιο την χρονική περίοδο 2017-2018, όταν το κορίτσι ήταν μόλις 15 ετών. Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ