ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο Onoma Hotel πας να μείνεις ακόμη κι αν έχεις σπίτι στη Θεσσαλονίκη

Το basketball experience room στο Onoma Hotel
Το basketball experience room στο Onoma Hotel 24MEDIA

Το Onoma Hotel είναι... εμπειρία από μόνο του. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Απλά να το επισκεφτείς και να περάσεις μερικά βράδια σε αυτό. The rest is history.

Έχεις σκεφτεί ποτέ τι είναι αυτό που μπορεί να σε τραβήξει σε ένα ξενοδοχείο; Θα πω εγώ μερικά:

  • Καθαριότητα
  • Όμορφα και άνετα δωμάτια
  • Ευγενικό προσωπικό και εξυπηρέτηση
  • Καλή τοποθεσία

ΟΚ, αυτά σίγουρα. Σε κάθε περίπτωση. Τι συμβαίνει όμως όταν υπάρχουν πολλοί ακόμη λόγοι για να μείνεις σε ένα ξενοδοχείο και να... επιστρέψεις δριμύτερος στο μέλλον; Μια επίσκεψη στο Onoma Hotel στη Θεσσαλονίκη θα σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Το SPORT24 το επισκέφτηκε για χάρη του Game 1 των NBA Finals ανάμεσα σε Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και Μπόστον Σέλτικς, απόλαυσε την βραδιά του αγώνα παρέα με τους τριάντα (30) τυχερούς αναγνώστες του και έζησε μοναδικές στιγμές.

Στο Onoma Hotel πας να μείνεις ακόμη κι αν έχεις σπίτι στη Θεσσαλονίκη
24MEDIA

Κυρίως γιατί όσοι ήμασταν εκεί, ξέρουμε πλέον πού θα μείνουμε την επόμενη φορά που θα πάμε στη Θεσσαλονίκη. Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τα απλά, με αυτά που άπαντες παρατηρούν και συγκρατούν από ένα ξενοδοχείο.

Πολύ απλά γιατί η άνεση των δωματίων αποτελεί απλά ένα στοιχείο που τα κάνει μοναδικά. Πολύ απλά γιατί για εκείνους που θέλουν να νιώσουν πως... παίζουν εντός έδρας, μπορούν να το διαμορφώσουν ανάλογα με τα γούστα τους. Τι εννοούμε; Το in room experience περιλαμβάνει τη δυνατότητα για διανυκτέρευση με φόντο το basketball experience, το fitness/welness experience, το photo experience και άλλα.

Για παράδειγμα, ο Παντελής Βλαχόπουλος είχε προνοήσει (εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους) και αιτήθηκε το δωμάτιό του να ντυθεί μπασκετικά. Το ζήτησε κι έγινε! Κι άφησε τους υπόλοιπους να αναρωτιόμαστε γιατί δεν λειτουργήσαμε με την ίδια προνοητικότητα. Ας είναι!

Για να φτάσεις βέβαια μέχρι το δωμάτιο, θα πρέπει να ξεφύγεις αρχικά από τον πειρασμό του playroom που έχει τα arcade, το ποδοσφαιράκι και το PS5. Ή, λίγο πιο δίπλα, το ανοιχτό γηπεδάκι, το οποίο μοιάζει να σε προκαλεί να πάρεις μια μπάλα και να σουτάρεις.

Το ποδοσφαιράκι στο playroom τιμήθηκε δεόντως
Το ποδοσφαιράκι στο playroom τιμήθηκε δεόντως 24MEDIA

Στο σύνολό του, το Onoma Hotel σε κάνει να νιώθεις τύψεις (sic) την στιγμή που πρέπει να φύγεις. Δεν το λέμε χάριν υπερβολής, το πε ο Σάββας Τζιομπάνογλου, ο οποίος πέρασε μια βόλτα την βραδιά του Game 1 των NBA Finals για να δει τι παίζει. Αν και... Σαλονικιός, ανάμεσα στο ποδοσφαιράκι και το μπασκετάκι που έπαιξε (τύφλα να χει ο Μπάνε Πρέλεβιτς), παραδέχθηκε πως "ε δεν γίνεται, θα πάρω ένα διήμερο τον γιο μου να ρθουμε εδώ να μείνουμε".

Σάββα, θα (ξανά)ρθουμε κι εμείς. Κι ας μην έχουμε παιδιά....

Στο Onoma Hotel πας να μείνεις ακόμη κι αν έχεις σπίτι στη Θεσσαλονίκη
24MEDIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ