ΗΠΑ

Η Ναόμι Οσάκα κατέγραψε το χάος που επικράτησε μετά από πυροβολισμό έξω από το Barclays Center

Η Ναόμι Οσάκα κατέγραψε το χάος που επικράτησε μετά από πυροβολισμό έξω από το Barclays Center

Χάος προκλήθηκε στο Barclays Center μετά από πυροβολισμούς που ακούστηκαν στον περιβάλλοντα χώρο, αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα του Τζερβόντα Ντέιβις με τον Ρολάντο Ρομέρο.

Δεν είχαν περάσει παρά μερικά μόνο λεπτά μετά το φινάλε της αναμέτρησης του Τζερβόντα Ντέιβις με τον Ρολάντο Ρομέρο στο Barclays Center, όταν προκλήθηκε χάος στο εσωτερικό του γηπέδου (σ.σ.: είναι η έδρα των Μπρούκλιν Νετς).

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν στις ΗΠΑ, ακούστηκαν πυροβολισμοί στον περιβάλλοντα χώρο, γεγονός που προκάλεσε πανικό, με τον κόσμο να τρέχει προκειμένου να επιστρέψει εντός του γηπέδου για να προφυλαχθεί. Δίχως ακόμη να έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς συνέβη, αυτό που έχει καταγραφεί είναι πως -μετά από το φινάλε του αγώνα μποξ- πλήθος κόσμου επέστρεψε στο εσωτερικό του Barclays Center, τρέχοντας.

Παρούσα στο γήπεδο, η Ναόμι Οσάκα ανέφερε στο Twitter πώς ξεκίνησαν όλα, αλλά και τι προηγήθηκε του χάους.

"Ήμουν στο Barclays Center, όταν ξαφνικά άκουσα φωνές και είδα τον κόσμο να τρέχει. Μετά μας φώναζαν πως υπήρχε ένας σκοπευτής (έξω από το γήπεδο), οπότε στριμωχτήκαμε σε ένα δωμάτιο και κλείσαμε την πόρτα. Πάγωσα από τον φόβο μου, φίλε. Πραγματικά ελπίζω πως όλοι αποχώρησαν με ασφάλεια. Από την στιγμή που κάνω αυτό το tweet, βγήκαμε όλοι με ασφάλεια" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν από το Barclays Center καταδεικνύουν τον πανικό που επικράτησε, σε μια περίοδο που οι ΗΠΑ μαστίζονται ξανά από ένοπλες επιθέσεις και εν ψυχρώ δολοφονίες -με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό του Τέξας.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ