ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Lierac Homme αποδεικνύει πως η καθημερινή ανδρική περιποίηση είναι πιο απλή απ' ό,τι νομίζεις

Η Lierac Homme αποδεικνύει πως η καθημερινή ανδρική περιποίηση είναι πιο απλή απ' ό,τι νομίζεις

Μέσα σε τρεις ημέρες, τα προϊόντα της Lierac Homme έδειξαν σε όλους όσοι βρέθηκαν στο event του SPORT24 στη Θεσσαλονίκη πως η ανδρική περιποίηση είναι πιο απλή απ ότι νομίζουμε.

Αποτελεί κοινή παραδοχή πως οι άνδρες βαριόμαστε σε μεγάλο βαθμό να σπαταλήσουμε τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο της καθημερινότητας για να περιποιηθούμε τον εαυτό μας. Οι χρόνοι πιέζουν, οι δουλειές τρέχουν, οπότε πολλοί κάνουν (κάνουμε) το λάθος να παραβλέπουμε μερικά απλά πράγματα, που μπορούν όμως να κάνουν τη διαφορά σε βάθος χρόνου.

Κάπου εδώ έρχεται η σειρά ανδρικής περιποίησης της Lierac Homme για να θυμίσει σε όλους πως τα πράγματα είναι πιο απλά απ ότι νομίζουμε. Το καταλάβαμε για τα καλά στη διάρκεια της παραμονής μας στη Θεσσαλονίκη για το event του SPORT24 με αφορμή το Game 1 των NBA Finals.

Η Lierac Homme έκανε τη διαφορά στο event του SPORT24
Η Lierac Homme έκανε τη διαφορά στο event του SPORT24 24MEDIA

Τρεις ημέρες που μας έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα τα προϊόντα της Lierac Homme (κάποιοι βέβαια ήταν ήδη εξοικειωμένοι και μας είπαν μερικά μυστικά) και να παρουσιαστούμε πιο φρέσκοι (sic) στη διάρκεια της φωτογράφισης με τα προϊόντα της, στο ballpit που είχε στηθεί.

Η Lierac Homme αποδεικνύει πως η καθημερινή ανδρική περιποίηση είναι πιο απλή απ' ό,τι νομίζεις
24MEDIA

Τα προϊόντα υγιεινής, ξυρίσματος και περιποίησης προσώπου είναι αυτά που μπορούν να αλλάξουν την ψυχολογία ενός άνδρα, να τον κάνουν να νιώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ειδικά όταν συνοδεύονται από την ποιότητα της Lierac Homme, η οποία φροντίζει για τις πολύ ειδικές ανάγκες της ανδρικής επιδερμίδας.

Κοινώς, κάνει αυτό που πολλοί παραβλέπουν. Πάνω απ όλα όμως, σου δίνουν την ευκαιρία να (ξαν)αγαπήσεις τον εαυτό σου και να του προσφέρεις αυτά που αξίζει...

Τα προϊόντα της Lierac Homme
Τα προϊόντα της Lierac Homme 24MEDIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ