ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χάμιλτον για κορονοϊό: "Είναι σοβαρό, προσέξτε"

Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain poses for a photo at the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Thursday, March 12, 2020. (AP Photo/Rick Rycroft)
Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain poses for a photo at the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Thursday, March 12, 2020. (AP Photo/Rick Rycroft) AP

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, χαρακτήρισε σωστή την απόφαση να αναβληθεί το Grand Prix της Μελβούρνης και συμβούλεψε τον κόσμο να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να προστατευτεί από τον κορονοϊό.

Μετά το κρούσμα κορονοϊού σε μέλος της McLaren, η FIA και οι ομάδες της F1 αποφάσισαν την αναβολή του Grand Prix της Μελβούρνης. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον χαρακτήρισε σωστή την απόφαση που πάρθηκε, παρότι είναι κάτι που δεν του άρεσε, αφού όπως εξήγησε: "Όλοι θέλουμε να μπούμε στα μονοθέσια και να τρέξουμε, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να βάζουμε την υγεία και την προστασία πρώτα από όλα".

Ο Άγγλος ανέφερε στα social media που διατηρεί: " Δυστυχώς, αυτή είναι η σωστή απόφαση. Κανείς δεν το θέλει, όλοι θέλουμε να μπούμε στα μονοθέσια και να τρέξουμε, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να βάζουμε την υγεία και την προστασία πρώτα από όλα. Η πραγματικότητα είναι πως αυτό είναι ιδιαίτερα σοβαρό με ανθρώπους να πεθαίνουν καθημερινά, άλλους να αρρωσταίνουν και αν δεν αρρωσταίνουν, πολλοί επηρεάζονται οικονομικά και συναισθηματικά.

Κανείς πραγματικά δεν γνωρίζει τον βαθμό αυτού του οποίου βιώνουμε, αλλά πρέπει να πάρουμε προφυλάξεις για να κρατήσουμε προστατευμένους όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται. Ξέρω ότι είναι απογοητευτικό, καθώς ο αθλητισμός μας ενώνει όταν οι ώρες είναι δύσκολες, αλλά είναι η σωστή απόφαση. Ακούστε τις συμβουλές που δίνονται, μείνεte ασφαλείς. Ελπίζω να γυρίσουμε γρήγορα πίσω στους αγώνες, αλλά σε αυτό το διάστημα προσέξτε τους εαυτούς σας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ