ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι οδηγοί της Φόρμουλα 1 που θα συμμετάσχουν στο δεύτερο virtual Grand Prix

Ferrari driver Charles Leclerc of Monaco prepares for the first practice session of the Chinese Formula One Grand Prix at the Shanghai International Circuit in Shanghai on Friday, April 12, 2019. (AP Photo/Ng Han Guan)
Ferrari driver Charles Leclerc of Monaco prepares for the first practice session of the Chinese Formula One Grand Prix at the Shanghai International Circuit in Shanghai on Friday, April 12, 2019. (AP Photo/Ng Han Guan) AP PHOTO/NG HAN GUAN

Σημαντικοί οδηγοί της Φόρμουλα 1 θα πάρουν μέρος την Κυριακή (5/4) στο δεύτερο virtual Grand Prix που θα διεξαχθεί στο Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης.

Με τους οκτώ πρώτους αγώνες να έχουν αναβληθεί (εκείνος του Μονακό ακυρώθηκε οριστικά) εξαιτίας του κορονοϊού και αυτούς στο Μόντρεαλ και το Σίλβερστοουν να είναι άγνωστο έως τώρα αν και πότε θα διεξαχθούν, η Φόρμουλα 1 έχει βάλει λουκέτο και ουδείς γνωρίζει ή έστω μπορεί να μαντέψει πότε θα σβήσουν τα πρώτα φώτα για την εκκίνηση της χρονιάς. Προς το παρόν όλοι κάνουν υπομονή, με τη FIA να γεμίζει λίγο από το κενό με τη βοήθεια κάποιων οδηγών και της εταιρείας Codemasters που παράγει το επίσημο video game της F1.

Το πρωί της Κυριακής θα διεξαχθεί το δεύτερο virtual Grand Prix, στην πίστα Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης, καθώς το πρώτο είχε γίνει στο Μπαχρέιν. Ο δεύτερος αγώνας της χρονιάς ήταν προγραμματισμένος για το Βιετνάμ, ωστόσο το "Formula 1 2019" δεν έχει την πίστα στο Ανόι και το "Formula 1 2020" δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη. Στο Grand Prix θα συμμετάσχουν κορυφαίοι gamers και οι οδηγοί Σάρλ Λεκλέρκ (Ferrari), Άλεξ Άλμπον (Red Bull), Τζορτζ Ράσελ (Williams), Λάντο Νόρις (McLaren), Νίκολας Λατίφι (Williams). Στον πρώτο αγώνα είχαν πάρει μέρος ο Λάντο Νόρις και ο Νίκο Χούλκενμπεργκ, ενώ όλοι οι οδηγοί τρέχουν με τις ίδιες ρυθμίσεις ώστε να προκύπτει ένα πιο ανταγωνιστικό αποτέλεσμα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί στο κανάλι της Φόρμουλα 1 στο YouTube, στον λογαριασμό της στο Twitch και στη σελίδα της στο Facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ