ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Λάουρι Μάρκανεν σε διαγωνισμό τριπόντων με θέα το Σικάγο

Ο Λάουρι Μάρκανεν σε διαγωνισμό τριπόντων με θέα το Σικάγο
AP Photo/Nick Wass AP PHOTO/NICK WASS

Σουτάκια με κάλτσες αντί για μπάλες κάνει ο Λάουρι Μάρκανεν, που έχει εγκλωβιστεί στο διαμέρισμά του και δεν έχει πρόσβαση σε γυμναστήριο ή γήπεδο για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση (VIDEO).

Υπάρχουν παίκτες του ΝΒΑ που για καλή τους τύχη έχουν γυμναστήρια στο σπίτι τους. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν ακόμη και γήπεδα μπάσκετ για να διατηρηθούν σε μια σχετικά καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση την ώρα που το ΝΒΑ έχει βάλει λουκέτο εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού στις ΗΠΑ. Υπάρχουν και κάποιοι που έχουν εγκλωβιστεί στα διαμερίσματά τους και απλώς περιμένουν υπομονετικά να περάσει αυτή η άσχημη περίοδος που ζούμε τους τελευταίους δύο μήνες. Ένας από αυτούς είναι σίγουρα ο Λάουρι Μάρκανεν.

Ο Φινλανδός ζει σε έναν ουρανοξύστη του Σικάγο, χωρίς να έχει πρόσβαση σε γυμναστήρια ή γήπεδα, με αποτέλεσμα να ψάχνει εναλλακτικούς τρόπους για να περάσει την ώρα του και να διασκεδάσει όσο μπορεί τον αυτοπεριορισμό. Πήγε μια μίνι πλαστική μπασκέτα, έβαλε καρέκλες σε πέντε θέσεις και άρχισε να σουτάρει... κάλτσες, με θέα την πόλη των ανέμων από το αν μη τι άλλο όμορφο διαμέρισμά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ