ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μίροτιτς για το ψαλίδι: "Το έκανα για να στηρίξω τον σύλλογο"

Barcelona's Nikola Mirotic scores a basket during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and FC Barcelona Lassa, in Milan, Italy, Friday, Nov. 1, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Barcelona's Nikola Mirotic scores a basket during the Euro League basketball match between Olimpia Milan and FC Barcelona Lassa, in Milan, Italy, Friday, Nov. 1, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Νίκολα Μίροτιτς τοποθετήθηκε μέσω Twitter για την απόφαση του να αποδεχθεί το ψαλίδι που πρότεινε η Μπαρτσελόνα στους παίκτες. Η εξήγηση και η διευκρίνιση.

Το πρωί της Παρασκευής 27 Μαρτίου, η Mundo Deportivo αποκάλυψε πως ο Νίκολα Μίροτιτς αποφάσισε να αποδεχθεί το "ψαλίδι" που θέλει να επιβάλλει η Μπαρτσελόνα σε όλα τα τμήματα και τους αθλητές της. Στο δημοσίευμα αναφερόταν μάλιστα πως ο 29χρονος φόργουορντ άλλαξε την αρχική του στάση (ήταν αρνητικός) κατόπιν επικοινωνίας που είχε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Τζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, ο οποίος φέρεται να τον έπεισε.

Μερικές ώρες αργότερα, ο Νίκολα Μίροτιτς τοποθετήθηκε για το θέμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, θέλοντας να κάνει διευκρινίσεις -δεδομένου ότι η Mundo Deportivo κάνει λόγο για πιέσεις που του ασκήθηκαν.

" Δεν είναι αλήθεια! Σε καμία στιγμή δεν μίλησα με τον πρόεδρο γι αυτό το θέμα και κανείς δεν με πίεσε για να αποδεχθώ την πρόταση. Ήταν δική μου απόφαση για να στηρίξω τον σύλλογο αυτή την στιγμή" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως ο Νίκολα Μίροτιτς υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους μπλαουγκράνα το περσινό καλοκαίρι, το οποίο ανέρχεται στα 7.000.000 ετησίως μεικτά.

AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ