ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Το ισραηλινό Sport5 αναφέρει ζημιά 33% για τις ομάδες της EuroLeague

Κορονοϊός: Το ισραηλινό Sport5 αναφέρει ζημιά 33% για τις ομάδες της EuroLeague
EUROKINISSI

Τις οικονομικές ζημιές που θα έχουν οι ομάδες της EuroLeague από τη διακοπή εξαιτίας του κορονοϊού αποκάλυψε το Sport5, που κάνει λόγο και για αντιδράσεις της Ένωσης Παικτών σε δύο πολύ συγκεκριμένα ζητήματα.

Η EuroLeague κατέβασε ρολά εξαιτίας του κορονοϊού , ο Ζόρντι Μπερτομέου θέλει να δει τη σεζόν 2019/20 να ολοκληρώνεται, όμως ουδείς μπορεί να εκτιμήσει ή να μαντέψει αν θα δούμε να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Την ώρα που ο Κώστας Χατζηχρήστος δηλώνει στο Sport24.gr ότι θα χρειαστεί ένας μήνας προετοιμασίας πριν οι ομάδες γυρίσουν στα παρκέ , το ισραηλινό Sport5 υποστηρίζει πως ο μέσος όρος οικονομικής ζημιάς για κάθε σύλλογο που συμμετέχει στη διοργάνωση θα φτάσει το 33% του ετήσιου προϋπολογισμού του!

Όπως αναφέρει το Sport5, υπάρχουν ομάδες που θα χάσουν ένα ποσό που θα ισοδυναμεί με το 15% του μπάτζετ τους, υπάρχουν όμως και κάποιες στις οποίες αυτό το ποσοστό θα εκτοξευθεί έως το 50%. Την ίδια ώρα, η EuroLeague πρότεινε στους παίκτες οι μισθοί του Απριλίου και του Μαΐου να καταβληθούν σε τρεις δόσεις τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ωστόσο η ELPA αντέδρασε και ζήτησε να ισχύσει ό,τι έχει συμφωνηθεί, λέγοντας παράλληλα πως δεν θα δεχθεί περικοπές αποδοχών που θα ξεπερνούν το 20%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ