ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Το διπλό μήνυμα του Μακέντα

Κορονοϊός: Το διπλό μήνυμα του Μακέντα
Makeda, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Η καμπάνια του Παναθηναϊκού "μένουμε σπίτι" συνεχίστηκε με τρία νέα βιντεάκια από τους Μακέντα, Χατζηγιοβάνη και Καμπετσή. Το μήνυμα του Ιταλού είναι διπλό καθώς δίνει κουράγιο και στην πατρίδα του που περνάει δύσκολες στιγμές.

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού προέτρεψαν άπαντες να μείνουν σπίτι ώστε να προστατευθούν και να προστατέψουν τις ευπαθείς ομάδες από τον κορονοϊό.

Οι Μακέντα, Χατζηγιοβάνης και Καμπετσής πήραν σειρά στα βίντεο που ανέβασε η πράσινη ΠΑΕ με τον Ιταλό φορ του Παναθηναϊκού να στέλνει διπλό μήνυμα.

Ο Ιταλός στράικερ απεύθυνε μήνυμα τόσο στους φίλους του Παναθηναϊκού όσο και στους συμπατριώτες του στην Ιταλία που περνάνε δύσκολες ώρες. Χαρακτηριστικά είπε:

"Καλησπέρα σε όλους, ο κορονοϊός είναι ένα θέμα αρκετά σοβαρό. Είναι σημαντικό να ακολουθούμε τους κανόνες για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και όλους όσους είναι δίπλα σας. Οπότε σας παρακαλώ μείνετε σπίτι γιατί έχουμε μια μεγάλη μάχη να κερδίσουμε. Θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα αγάπης στην πατρίδα μου. Μείνετε δυνατοί, όλοι μαζί θα το ξεπεράσουμε αυτό".

Από την πλευρά του ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ενώ κάνει γυμναστική σημειώνει:

"Δεν ξεχνάμε να φροντίσουμε τον εαυτό μας. Η προπόνηση δεν σταματάει ποτέ. Μένουμε σπίτι".

Ενώ τέλος ο Καμπετσής είπε:

"Μας λείπουν οι αγαπημένες μας συνήθειες αλλά πρέπει να τηρήσουμε και να ασπαστούμε τα μέτρα για το καλό όλων μας. Μένουμε σπίτι".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ