ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Συγκλονίζει ο Τάουνς, σε κώμα η μητέρα του

Κορονοϊός: Συγκλονίζει ο Τάουνς, σε κώμα η μητέρα του

Σοκαριστικά λόγια από τον Καρλ-Άντονι Τάουνς, ο οποίος περιγράφει τη σκληρή μάχη που δίνει η μητέρα του με τον κορονοϊό, έχοντας πέσει σε κώμα και τον ίδιο να είναι στο πλευρό της.

Ένα συγκλονιστικό video ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο άσος του NBA, Καρλ-Άντονι Τάουνς, περιγράφοντας με σοκαριστικές λεπτομέρειες την πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνει αυτός και η οικογένειά του και τη σκληρή μάχη που δίνει η μητέρα του με τον κορονοϊό, έχοντας πλέον πέσει σε κώμα.

Ο παίκτης των Τίμπεργουλβς περιγράφει στο εν λόγω video την πορεία της υγείας της μητέρας του και πώς η κατάστασή της χειροτέρευε μέρα με τη μέρα, μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο, εξηγώντας και τον δικό του ρόλο δίπλα της. Παράλληλα, τονίζει πως ο λόγος που μοιράζεται το δύσκολο προσωπικό του βίωμα με τον κόσμο είναι για να τον κρατήσει σε επαγρύπνηση στον αγώνα απέναντι στην πανδημία.

"Μπορούμε να το νικήσουμε, αλλά είναι σοβαρό και θα πρέπει να πάρουμε κάθε πρόληψη. Μοιράζομαι μία ιστορία με την ελπίδα ότι όλοι μένουν σπίτι. Χρειαζόμαστε περισσότερο εξοπλισμό και θα πρέπει να βοηθήσουμε όλο το ιατρικό προσωπικό. Ευχαριστώ όλους τους γιατρούς που βοηθάτε τη μητέρα μου. Είστε πραγματικοί ήρωες. Προσεύχομαι για όλους μας αυτή τη δύσκολη στιγμή", ήταν το σχόλιο που συνόδευε το video στο Instagram.

Δείτε το σοκαριστικό video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ