Κορονοϊός: Στην Νέα Υόρκη ξεβίδωσαν 1700 στεφάνια από γήπεδα μπάσκετ

Μόνο ταμπλό βρίσκει κανείς στις μπασκέτες της Νέας Υόρκης, καθώς αφαιρέθηκαν όλα τα στεφάνια στα ανοιχτά γήπεδα της πόλης σε μια προσπάθεια να μείνει ο κόσμος σε καραντίνα.

Αν και η πόλη έχει αδειάσει, μιας και ο κόσμος έχει τρομάξει από την ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα ώστε να κρατήσει τον πληθυσμό του σε καραντίνα. Ένα από αυτά ήταν και το κλείσιμο των ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ, αλλά και ένα ακόμη βήμα, το ξεβίδωμα των στεφανιών ώστε οι φαν του αθλήματος να μην έχουν κίνητρο να βγουν από τις οικίες τους.

Πρόκειται για ένα προληπτικό μέτρο που είδαμε και στην Ελλάδα, σε μια προσπάθεια να μην υπάρξουν ομάδες ανθρώπων που θα μπορούν να κολλήσουν ο ένας τον άλλο σε περίπτωση που ένας ή περισσότεροι έχουν ήδη προσβληθεί από κορονοϊό.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

PODCAST ΣΤΟ SPORT24.GR

Κάνε και το Podcast άνω κάτω

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος μιλάει σπάνια, αλλά όταν το κάνει, τα λέει όλα χύμα και τσουβαλάτα. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο τρίτο Show must go on φιλοξενεί το -πιθανότατα- καλύτερο αριστερό μπακ που έβγαλε η Ελλάδα και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.