ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Ολαντίπο των Πέισερς θα τραγουδάει LIVE κάθε Παρασκευή στο Instagram!

Κορονοϊός: Ο Ολαντίπο των Πέισερς θα τραγουδάει LIVE κάθε Παρασκευή στο Instagram!
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Ο Βίκτορ Ολαντίπο ανακοίνωσε ότι όσο διαρκεί η διακοπή λόγω του κορονοϊού θα τραγουδάει LIVE στο Instagram κάθε Παρασκευή παρέα με άλλους τρεις καλλιτέχνες!

Οσοι έχουν παρακολουθήσει την πορεία του Βίκτορ Ολαντίπο ξέρουν ότι εκτός από εξαιρετικός παίκτης είναι και πολύ καλός τραγουδιστής. Όσοι δεν το ήξεραν αυτό, πρόκειται να το μάθουν τώρα.

Ο σταρ των Πέισερς ενημέρωσε ότι όσο καιρό διαρκεί η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο ΝΒΑ λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού θα τραγουδάει LIVE στο Instagram κάθε Παρασκευή!

Η σειρά των LIVE του θα λέγεται "BASE: LINE LIVE", προκειμένου να έχει και το... μπασκετικό στοιχείο, αφού "baseline" αποκαλείται η βασική γραμμή! Μαζί του μάλιστα θα έχει κάθε φορά τρεις καλλιτέχνες.

"Με αυτό τον τρόπο ο κόσμος του ΝΒΑ θα δει και μία άλλη πλευρά μου, που αφορά τη μουσική, ενώ ταυτόχρονα θα έχω μαζί μου ανεξάρτητους καλλιτέχνες που θα μπορούν να προβληθούν" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ολαντίπο, για να προσθέσει: " Θα καλύψω το κενό ανάμεσα στη μουσική και τον αθλητισμό και θα δείξω ότι μπορούν να συνυπάρξουν".

Για την ιστορία, ο Ολαντίπο έχει τραγουδήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, με πιο γνωστή στιγμή του να είναι η απόφασή του να τραγουδίσει το "New York, New York" του Φρανκ Σινάτρα όταν εισήλθε στο παρκέ για τον διαγωνισμό καρφωμάτων το 2015, ενώ είχε τραγουδήσει και στα βραβεία του ΝΒΑ το 2018.

Δείτε δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα:

AP Photo/Mary Altaffer



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ