ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο Ντιέγκο Κόστα έβηξε επίτηδες μπροστά σε Ισπανούς δημοσιογράφους

Κορονοϊός: Ο Ντιέγκο Κόστα έβηξε επίτηδες μπροστά σε Ισπανούς δημοσιογράφους

Ο στράικερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Κόστα, απέφυγε Ισπανούς δημοσιογράφους, ενώ παρουσία μέλους των "κολτσονέρος", ασιατικής καταγωγής, έβηξε επίτηδες μπροστά τους προκαλώντας συζητήσεις.

Θέμα στα ΜΜΕ έγινε γι' ακόμη μία φορά ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Κόστα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Λίβερπουλ, όπου οι "κολτσονέρος" πήραν μία σπουδαία πρόκριση στο Άνφιλντ, ο Ισπανός στράικερ απέφυγε συμπατριώτες του δημοσιογράφους στη Μεικτή Ζώνη.

Μάλιστα, ενώ βρισκόταν με μέλος του σταφ της Ατλέτικο, ασιατικής καταγωγής, φρόντισε να βήξει μπροστά στα Μέσα, ώστε να τα πικάρει για την έξαρση του κορονοϊού. Αυτή του η στάση προκάλεσε αρκετά αρνητικά σχόλια, ενώ κατηγορήθηκε και για ρατσιστική συμπεριφορά.

Πάντως, η Κινέζα Φου Γιου, η οποία εργάζεται για τους "κολτσονέρος" τον υπερασπίσθηκε τονίζοντας ότι ο Ντιέγκο Κόστα είναι ευγενικός εκτός γηπέδου. Παράλληλα, ανέφερε ότι ο επιθετικός της Ατλέτικο έκανε λάικ σε ποστάρισμά της για την καταπολέμηση του ρατσισμού στην Ευρώπη απέναντι στην Κίνα.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ