ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Ο γιος του Κανίγια έσπασε δύο σερί ημέρες την καραντίνα

Κορονοϊός: Ο γιος του Κανίγια έσπασε δύο σερί ημέρες την καραντίνα
AP PHOTO/FELICE CALABRO

Ο γιος του παλαίμαχου Αργεντινού επιθετικού, Κλαούντιο Κανίγια, παραβίασε δύο φορές την καραντίνα σε ισάριθμες ημέρες για να κάνει βόλτα με τη σύντροφό του και πλέον τέθηκε υπό περιορισμό.

Το όνομα Κλαούντιο Κανίγια φέρνει σίγουρα ευχάριστες θύμησες στους Αργεντινούς φιλάθλους καθώς ως παρτενέρ του Ντιέγκο Μαραντόνα είχε προσφέρει μαγικές παραστάσεις με τη φανέλα της αλμπισελέστε στα νιάτα του, τώρα όμως το όνομα Κανίγια είναι συνώνυμο με μπελάδες.

Όχι εξαιτίας του ίδιου αλλά του 27χρονου γιου του, Αλεξάντερ, με τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στην χώρα του τάνγκο για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού να μην τον... συγκινούν ιδιαίτερα.

Την αδιαφορία του για το κοινωνικό σύνολο την έδειξε μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς σε διάστημα λιγότερο από 24 ώρες παραβίασε την καραντίνα που είχε επιβληθεί από την κυβέρνηση κατά της πανδημίας.

Κορονοϊός: Ο γιος του Κανίγια έσπασε δύο σερί ημέρες την καραντίνα

Και τις δύο φορές δεν ήταν μόνος, αφού συνοδευόταν από την Μεξικάνα σύντροφό του, Μακαρένα Ερέρα, με την αστυνομία να τον σταματάει και τις δύο φορές για έλεγχο την ώρα που οδηγούσε και να μην δικαιολογεί σε καμία από τις δύο περιπτώσεις την έξοδό του.

Όπως αναφέρουν μάλιστα τα ρεπορτάζ, αμφότεροι έχουν τεθεί πλέον υπό αυστηρό περιορισμό, ενώ το σημαντικότερο είναι πως βρίσκονται χωριστά για να μην σκεφτούν να... τριτώσει το κακό όσον αφορά στην απαράδεκτη συμπεριφορά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ