ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: O Aρμπίγια της Έιμπαρ δεν πάει στο γήπεδο γιατί φοβάται

FC Barcelona's Lionel Messi, battles for the ball with SD Eibar's Anaitz Arbilla during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and SD Eibar, at Ipurua stadium, in Eibar, northern Spain, Saturday, Feb.17, 2018. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
FC Barcelona's Lionel Messi, battles for the ball with SD Eibar's Anaitz Arbilla during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and SD Eibar, at Ipurua stadium, in Eibar, northern Spain, Saturday, Feb.17, 2018. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

O Αρνάιτζ Αρμπίγια ζήτησε από τον προπονητή της Έιμπαρ να μην συμμετέχει στις προπονήσεις ανά γκρουπ στο γήπεδο και συνεχίζει την καραντίνα σπίτι του γιατί φοβάται τον κορονοϊό.

Η Έιμπαρ, όπως όλες, οι ισπανικές ομάδες, έχει ξεκινήσει προπονήσεις ανά γκρουπ στην πρώτη φάση της σταδιακής επιστροφής στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα μετά το σοκ που προκάλεσε παγκοσμίως ο κορονοϊός.

Από αυτές λείπει ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας από τη Χώρα των Βάσκων, Αρνάιτζ Αρμπίγια. Ο 32χρονος στόπερ από την Παμπλόνα ζήτησε από τον προπονητή της ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, να μην κατεβεί στο προπονητικό κέντρο.

Το αίτημα έγινε δεκτό. Ο Αρμπίγια όπως εξήγησε φοβάται τον κορονοϊό. Περισσότερο για μέλη της οικογένειάς του που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Παραμένει σε καραντίνα σπίτι του και συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις.

Η διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος μίλησε με την Έιμπαρ και ζήτησε να παρακολουθήσει την περίπτωση του 32χρονου. Η πρόεδρος της ομάδας, Αμάια Γκοροστίθα, εξήγησε όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της AS ότι σέβεται την απόφασή του.

Photo credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ