ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φερέιρα: "Μείνετε σπίτι, γίνετε δημιουργικοί"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το δικό του μήνυμα για όσα συμβαίνουν με τον κορονοϊό έστειλε ο Αμπέλ Φερέιρα, μέσω post που δημοσιεύτηκε στα social media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μετά την επικοινωνία των παικτών του ΠΑΟΚ με τους φίλους του Δικέφαλου μέσω Instagram έστειλε και ο Αμπέλ Φερέιρα το δικό του μήνυμα για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την επιδημία του κορονοϊού.

"Γεια σε όλους, οι πρώτες μου λέξεις απευθύνονται στους γιατρούς. Σας ευχαριστώ για την προσπάθεια, για το κουράγιο, για τη δύναμη σας και εύχομαι να συνεχίσετε έτσι. Για όλους εσάς, τους υπόλοιπους συνεχίστε έτσι, μείνετε σπίτι, μείνετε με την οικογένεια σας.

Γίνετε δημιουργικοί! Βοηθήστε τη σύζυγο σας με τις δουλειές του σπιτιού, είναι ένας καλός τρόπος για να μείνετε σε φόρμα. Επίσης μπορείτε να παίξετε παιχνίδια. Για τους ανθρώπους που είναι πιο… συναισθηματικοί δείτε την ταινία ο μονομάχος. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, αλλά όπως είπα πριν πρέπει να γίνουμε δημιουργικοί. Πρέπει να είμαστε μαζί σε όλες τις στιγμές. Να προσέχετε τον εαυτό σας και πάμε ΠΑΟΚάρα" δήλωσε ο Αμπέλ Φερέιρα.

Δείτε το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ