ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Τέσσερις προκρίσεις σε ημιτελικά

Τέσσερις προκρίσεις σε ημιτελικά
καλαμποκα γιαζιτζιδου

Ιδανική πρεμιέρα για τους Έλληνες αθλητές κι αθλήτριες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών

Τα τέσσερα από τα έξι πληρώματα που εκπροσωπούν την Ελλάδα κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση απευθείας για τα ημιτελικά της διοργάνωσης ενώ τα άλλα δυο λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής θα πάρουν μέρος στους επαναληπτικούς των αγωνισμάτων τους.
Οι δυο χρυσές μεσογειονίκες πρόσφατα στην Πεσκάρα, Τριανταφυλλιά Καλαμποκά και Χριστίνα Γιαζιτζίδου πήραν την 1η θέση στον προκριματικό του διπλού σκίφ ελαφρών βαρών γυναικών και προκρίθηκαν απευθείας στον ημιτελικό. Ανάλογη εμφάνιση έκαναν τόσο το αντίστοιχο πλήρωμα των ανδρών με τα αδέλφια Λευτέρη και Γιώργο Κόνσολα όσο και η δίκωπος άνευ των ανδρών με τους Στέργιο Παπαχρήστο και Γιώργο Τζιάλλα που τερμάτισαν πρώτοι και συνεχίζουν στα ημιτελικά. Στην καλύτερη 12άδα πέρασε και το διπλό σκίφ των ανδρών με τους Βασίλη Τζανίνη και Δούφλια Κωνσταντίνο που τερμάτισαν 2οι στον προκριματικό. Όλοι οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν το Σάββατο.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Νίκος Αφεντούλης στο σκιφ ελαφρών βαρών ο οποίος κατέλαβε την 1η θέση στον προκριματικό και συνεχίζει. Μια ακόμη ευκαιρία θα έχει η Κωνσταντίνα Κουρκούμπα στο σκιφ των γυναικών όπου κατέλαβε την 4η θέση στον προκριματικό και θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ