ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Συστάθηκε σύλλογος αθλητών κωπηλασίας

Η Αννέτα Κυρίδου
Η Αννέτα Κυρίδου 2021 DARRON CUMMINGS / AP PHOTO

Τη δική τους φωνής θα έχουν πλέον οι αθλητές και οι αθλήτριες της κωπηλασίας στη χώρα μας αφού προχώρησαν στη δημιουργία συλλόγου που θα τους εκπροσωπεί ενώπιον των αρμόδιων φορέων.

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της κωπηλασίας αφού προχώρησαν στη σύσταση δικού τους συλλόγου.

Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσουν τη δική τους φωνή με στόχο την εκπροσώπησή τους ενώπιον των αρμόδιων φορέων και των αρχών, την προάσπιση των δικαιωμάτων, την προαγωγή των συμφερόντων των αθλητών και της απρόσκοπτης ενασχόλησής τους με το άθλημα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή που έστειλαν στην Ομοσπονδία κωπηλασίας: "Σας ανακοινώνουμε τη σύσταση του Συλλόγου Αθλητών Κωπηλασίας Ελλάδος. Σκοποί του Συλλόγου μας είναι η εκπροσώπηση των αθλητών ενώπιον των αρμόδιων φορέων και των αρχών, η προάσπιση των δικαιωμάτων και η προαγωγή των συμφερόντων των αθλητών και της απρόσκοπτης ενασχόλησής τους με το άθλημα καθώς και κάθε τι άλλο οριζόμενο στο άρθρο 3 του Καταστατικού.

Προκειμένου να τηρηθούν όλες οι διατυπώσεις δημοσιότητας και διαφάνειας, και να μεγιστοποιηθεί η συμμετοχή των αθλητών στον σύλλογό μας, παρακαλούμε όπως γνωστοποιήσατε σε όλα τα μέλη σας την ίδρυση του σωματείου μας, και να προβείτε σε ανάρτηση σχετικής δημοσίευσης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΚΟΦΝΣ.

Μετά την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών για εκλογή του πρώτου Δ.Σ., θα σας γνωστοποιήσουμε την απόφαση επιλογής του Εκπροσώπου των αθλητών για την εκπροσώπηση στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας (παρ. 6 αρ. 22 του Ν. 2725/1999).Προσβλέπουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μία καρποφόρα συνεργασία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ