ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Παγκόσμιο Κύπελλο κωπηλασίας: Δύο χάλκινα μετάλλια για τα ελληνικά πληρώματα

Παγκόσμιο Κύπελλο κωπηλασίας: Δύο χάλκινα μετάλλια για τα ελληνικά πληρώματα

Η Χριστίνα Μπούρμπου με την Ευαγγελία Αναστασιάδου στη δίκωπο και η Ζωή Φίτσιου με την Μιλένα Κοντού στο διπλό ελαφρών βαρών κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο κωπηλασίας της Λουκέρνης.

Με δύο μετάλλια θα επιστρέψει από την Λουκέρνη και τον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου η ελληνική αποστολή της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας.

Το πρώτο χρονικά ήρθε από τη δίκωπο όπου οι Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασιάδου στον πρώτο τους κοινό αγώνα κατέλαβαν την τρίτη θέση με χρόνο 7:11.22.

Το δεύτερο μετάλλιο ήρθε στο διπλό ελαφρών βαρών μετά από μια συγκλονιστική κούρσα που κρίθηκε στο φινάλε οι Ζωή Φίτσιου - Μιλένα Κοντού κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Το ελληνικό δίδυμο με χρόνο 6:59.54 τερμάτισε στην τρίτη θέση αφήνοντας το γαλλικό πλήρωμα στη 4η με 6:59.63 κι ενώ έφτασαν πολύ κοντά στο ασημένιο που κατέκτησε η Ρουμανία με 6:58.98. Το χρυσό πήρε η Μ. Βρετανία με 6:54.57.

Τα ελληνικά πληρώματα είχαν ακόμα δύο συμμετοχές σε τελικούς με τον Στέφανο Ντούσκο στο μονό σκιφ και τους Αντ΄ώνη Παπακωνσταντίνου και Πέτρο Γκαϊδατζή στο διπλό να καταλαμβάνουν την έκτη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ