ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΣΚΟΣ

Ντούσκος: Πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του σκιφ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Ο Στέφανος Ντούσκος πανηγυρίζει τον θρίαμβό του στους Ολυμπιακούς Αγώνεςς
Ο Στέφανος Ντούσκος πανηγυρίζει τον θρίαμβό του στους Ολυμπιακούς Αγώνεςς AP PHOTO/DARRON CUMMINGS

Ο Στέφανος Ντούσκος τερμάτισε δεύτερος στην προημιτελική σειρά του σκιφ και εξασφάλισε την απευθείας πρόκρισή του στα ημιτελικά Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, το οποίο διεξάγεται στο Ρατσίστε της Τσεχίας.

Συνεπής σε ένα ακόμα αθλητικό ραντεβού εμφανίστηκε ο Στέφανος Ντούσκος, με τον Έλληνα πρωταθλητή να μην συναντάει προβλήματα στην προημιτελική σειρά του σκιφ και να εξασφαλίζει θέση στα ημιτελικά, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας στο Ράζιτσε της Τσεχίας.

Ο Ντούσκος μπήκε πολύ δυνατά στην κούρσα και στα πρώτα 500 μέτρα απέκτησε διαφορά από τους υπόλοιπους αθλητές, με το δεύτερο μισό της διαδρομής να τον βρίσκει να πηγαίνει συντηρητικά με ξεκάθαρο στόχο να κρατήσει δυνάμεις ενόψει του ημιτελικού και το φινάλε να τον βρίσκει δεύτερο με χρόνο 7:00.03, πίσω από τον Βρετανό, Τόμας, που πήρε τη νίκη με χρόνο 6:58.56.

Το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελκά (προκρίνονταν οι πρώτοι τρεις) κατέληξε στον Αυστραλό, Κλίρι, που έκανε χρόνο 7:03.09, με τον Ντούσκο να μετράει πλέον αντίστροφα για τον τελευταίο αγώνα πριν από τον τελικό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να λάβει χώρα στις 12:15 ώρα Ελλάδας.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΣΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ