ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Κωπηλασία: Χάλκινο μετάλλιο και για την Αννέτα Κυρίδου στο ευρωπαϊκό

Κωπηλασία: Χάλκινο μετάλλιο και για την Αννέτα Κυρίδου στο ευρωπαϊκό

Η Αννέτα Κυρίδου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο σκιφ των γυναικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας που διεξάγεται στην Πολωνία.

Με τον καλύτερο τρόπο έπεσε η αυλαία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κωπηλασίας για τα ελληνικά χρώματα. Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τις Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου η Ελλάδα κατάκτησε ένα ακόμα μετάλλιο.

Αυτή την φορά ήταν η σειρά της Αννέτας Κυρίδου να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο σκιφ των γυναικών. Το μετάλλιο αυτό ήρθε μετά από ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Η Αννέτα Κυρίδου ήταν στην έκτη θέση στα μισά της διαδρομής, όμως στο δεύτερο μέρος ήταν εξαιρετική. Πέρασε αρχικά την αντίπαλο της από την Γερμανία και στη συνέχεια έδωσε μάχη με τις αθλήτριες από την Ελβετία και την Δανία.

Μία μάχη την οποία κέρδισε για να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Ένα μετάλλιο που αποτελεί τεράστια δικαίωση για την Αννέτα Κυρίδου η οποία έχει δώσει μεγάλες μάχες για να αλλάξει κατηγορία.

Έτσι, η Ελλάδα ολοκλήρωσε την παρουσία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με δύο χάλκινα μετάλλια τα οποία είναι και τα πρώτα μετά από πέντε χρόνια ανομβρίας.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

1. Ιρλανδία 07:36.040

2. Αυστρία 07:38.460

3. Ελλάδα 07:39.970

4. Δανία 07:41.370

5. Ελβετία 07:42.160

6 Germany 07:57.320

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ