ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Χρήστου: "Τα έχω χαμένα"

Χρήστου: "Τα έχω χαμένα"
Παγουνής-Χρήστου

Πέντε θα είναι λοιπόν οι εκπρόσωποι της ελληνικής κωπηλασίας στο Πεκίνο μετά και την πρόκριση του Χρήστου

Είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια να… μάθει άμεσα τα κόλπα στο απλό σκιφ. Βλέπετε ήταν μέλος της εθνικής ομάδας στο διπλό σκιφ, αλλά το θετικό δείγμα του συναθλητή του, Γιάννη Τσάμη διέκοψε τη συνεργασία τους.
Ο Χρήστου έμαθε σήμερα ότι εξασφάλισε το εισιτήριο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Κινέζος Λιάνγκ Ζανγκ είχε προκριθεί από την Προολυμπιακή Ρεγκάτα της Ασίας που είχε γίνει στην Σαγκάη στις 27 Απριλίου να πάρει την πρόκριση στο σκιφ ανδρών.

Χθες, στο Πόζναν προκρίθηκε μαζί με τον συναθλητή του και στο διπλό σκίφ. Όμως το ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων του Πεκίνου (τα αγωνίσματα ήταν πολύ κοντά) δεν επέτρεπε να λάβει μέρος και στα δύο αγωνίσματα, απλό και διπλό σκιφ, και τελικά ο Λιανγκ Ζανγκ διάλεξε το διπλό σκιφ αφήνοντας κενή τη θέση στο σκιφ.

"Τι να πω; Τα έχω χαμένα. Ο τελευταίος μήνας ήταν ο πιο έντονος της ζωής μου. Από τη γη ανέβαινα στα σύννεφα και μετά επέστρεφα πάλι στη γη. Όλη η προετοιμασία με το Γιάννη (Τσάμη) και στη συνέχεια να αλλάζει η ζωή μου έτσι ξαφνικά.

Μετά να φτάνω στον τελικό και εκεί να χάνω την πρόκριση για 18 κλάσματα. Από χθες το μεσημέρι η ψυχολογία μου ήταν υπό του μηδενός και ξαφνικά ήρθε αυτό το μαντάτο. Τώρα το μόνο που θέλω είναι να ζήσω το Ολυμπιακό όνειρο. Είναι τόσο μεγάλη γιορτή που σημασία έχει να απολαύσεις το όνειρό σου. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω", δήλωσε ο Χρήστου.

Πέντε θα είναι λοιπόν οι εκπρόσωποι της ελληνικής κωπηλασίας στο Πεκίνο. Οι Βασίλης Πολύμερος και Δημήτρης Μούγιος στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών και οι Χρύσα Μπισκιτζή-Αγγελική Τσιάβου στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ