ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Αυγενάκης: "Λαμπρό το παρόν και το μέλλον της κωπηλασίας στη χώρα μας"

ΠΑΡΑΔΟΣΗ- ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (EUROKINISSI/ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
ΠΑΡΑΔΟΣΗ- ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (EUROKINISSI/ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

O υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με ανάρτηση στο twitter, έδωσε συγχαρητήρια στις Αννέτα Κυρίδα-Δήμητρα Τσαμοπούλου και Στέφανο Ντούσκο για το χρυσό και ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23.

Οι Έλληνες κωπηλάτες συνεχίζουν τις επιτυχίες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23, καθώς μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην δίκωπο άνευ πηδαλιούχου από τις Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου, ήρθε το χρυσό μετάλλιο των Αννέτα Κυρίδου και Δήμητρα Τσαμοπούλου στο διπλό σκιφ, αλλά και το ασημένιο του Στέφανου Ντούσκου στον τελικό του σκιφ.

Με αφορμή τις σπουδαίες επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με ανάρτηση στο twitter, έδωσε συγχαρητήρια και τόνισε πως το μέλλον προμηνύεται λαμπρό για το άθλημα.

"Θερμά συγχαρητήρια στις "χρυσές" Αννέτα Κυρίδου-Δήμητρα Τσαμοπούλου και στον "ασημένιο" Στέφανο Ντούσκο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ-23. Τα ελληνικά κουπιά, χθες και σήμερα, απέδειξαν και στη Φλόριδα το λαμπρό παρόν και μέλλον του αθλήματος της κωπηλασίας στη χώρα μας", αναφέρει το tweet του υφυπουργού Αθλητισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Χρυσές" Κυρίδου - Τσαμοπούλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23
Παγκόσμιες πρωταθλήτριες στην δίκωπο άνευ πηδαλιούχου οι Κυρίδου - Μπούρμπου!
Κωπηλασία: Ασημένιο μετάλλιο ο Ντούσκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ