SPORT24

Κονδύλης: "Δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη"

Κονδύλης: "Δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη"

Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή “Είναι να γελάει κανείς” με τον Παντελή Βλαχόπουλο και τον Γιώργο Συρίγο για τον φιλανθρωπικό αγώνα που θα διεξαχθεί απόψε (11/1, 20:00) στο κλειστό του Αλίμου ανάμεσα στις εφηβικές ομάδες Ολυμπιακού και Περιστερίου.

Οι εφηβικές ομάδες του Ολυμπιακού και του Περιστερίου θα βρεθούν αντιμέτωπες (11/1, 20:00) στο κλειστό γήπεδο του Αλίμου για έναν καλό σκοπό. Ο αγώνας διεξάγεται για να στηριχθούν οι δράσεις του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Αλίμου και ο Ανδρέας Κονδύλης μίλησε στην εκπομπή του Sport24 Radio 103,3 "Είναι να γελάει κανείς" με τον Παντελή Βλαχόπουλο και τον Γιώργο Συρίγο για την αξιέπαινη αυτή προσπάθεια.

Η είσοδος στο γήπεδο, όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αλίμου, είναι δωρεάν, ενώ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μεταξύ άλλων θα τιμηθούν ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Γιάννης Αλεξόπουλος και ο διευθυντής του Sport24Radio 103,3, Παντελής Διαμαντόπουλος.

"Δίνουμε στα νεότερα παιδιά και τους αθλητές ένα καλό παράδειγμα καθώς πέρα από την αγωνιστή δράση θα στηρίξουν και τους κοινωνικά πιο αδύναμους. Θα ξεκινήσουμε από τις 19:00 και στις 20:00 θα ξεκινήσει ο αγώνας των εφηβικών ομάδων του Ολυμπιακού και του Περιστερίου. Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά ο κόσμος πρέπει να φέρει κάτι -τρόφιμα ή οτιδήποτε άλλο- για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου Αλίμου. Στο παιχνίδι θα δούμε ταλαντούχα παιδιά που θα ενισχύσουν την Εθνική εφήβων και γιατί όχι θα δούμε κάποια από αυτά στο ΝΒΑ. Για παράδειγμα ο Ποκουσέφσκι. Απόψε λοιπόν θα δούμε στη δράση παιδιά που υπόσχονται πολλά. Θα βραβεύσουμε πολλές προσωπικότητες και μεταξύ άλλων θα τιμήσουμε τον διευθυντή του Sport24Radio 103,3 Παντελή Διαμαντόπουλο και τον πρόεδρο της ΕΣΚΑ Γιάννη Αλεξόπουλο. Από αθλητές θα τιμήσουμε τον Δημήτρη Παπανικολάου και τον Κώστα Τσαρτσαρή που είχαν μία σημαντική διαδρομή στον χώρο του αθλητισμού κι έχουν να προσφέρουν ακόμα πολλά", ανέφερε ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης.

Κονδύλης: "Δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη"

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ