ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Ο Γκολομέεβ στα ημιτελικά των 50 μ. ελεύθερο με σπουδαίο χρόνο, εκτός ο Μπίλλας

Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Ο Γκολομέεβ στα ημιτελικά των 50 μ. ελεύθερο με σπουδαίο χρόνο, εκτός ο Μπίλλας

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ έκανε μια σπουδαία κούρσα στον προκριματικό των 50 μέτρων ελεύθερο και προκρίθηκε στα ημιτελικά με τον τρίτο καλύτερο χρόνο. Ο Στέργιος Μπίλλας δεν κατάφερε να προκριθεί.

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ έδειξε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση στον προκριματικό των 50 μέτρων ελεύθερο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στην Ντόχα. Ο 30χρονος Έλληνας κολυμβητής τερμάτισε στην 11η προκριματική σειρά πρώτος με χρόνο 21.70 και προκρίθηκε στα ημιτελικά με την τρίτη καλύτερη επίδοση. Αυτή είναι η ταχύτερη κούρσα του τα τελευταία 2,5 χρόνια, μετά τους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Αντίθετα ο Στέργιος Μπίλλας δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον ημιτελικό. Τερμάτισε έκτος στη σειρά του με 22.23 η οποία ήταν η 24η καλύτερη επίδοση του προκριματικού. Το απόγευμα θα διεξαχθεί η ημιτελική σειρά.

Ο κάτοχος του παγκόσμιου τίτλου, ο Αυστραλός Κάμερον ΜακΙβόι, έκανε 21.13 στον προκριματικό και πολύ δύσκολα θα χάσει το χρυσό μετάλλιο. Τη δεύτερη καλύτερη επίδοση πέτυχε ο Ουκρανός Βλάντισλαβ Μπούκοφ με 21.56.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΚΟΛΟΜΕΕΒ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ