ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Η Άννα Ντουντουνάκη προκρίθηκε στα ημιτελικά των 50 μ. πεταλούδα

Η Άννα Ντουντουνάκη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υγρού στίβου 2022, Ρώμη | Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022
Η Άννα Ντουντουνάκη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υγρού στίβου 2022, Ρώμη | Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022 ΕΡΤ3

Η Άννα Ντουντουνάκη ψάχνει τον δεύτερο ημιτελικό στο Παγκόσμιο της Ντόχα, καθώς μετά τα 100 μέτρα, προκρίθηκε και στον ημιτελικό των 50 μέτρων πεταλούδα.

Η Άννα Ντουντουνάκη κυνηγάει τον δεύτερο τελικό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Ντόχα. Μετά από το αγώνισμα των 100 μέτρων πεταλούδα, στο οποίο τερμάτισε πέμπτη στον κόσμο, προκρίθηκε και στα ημιτελικά των 50 μέτρων.

Η Ελληνίδα κολυμβήτρια τερμάτισε με επίδοση 26.26 η οποία ήταν η 13η καλύτερη των προκριματικών. Το απόγευμα θα μπει στη μάχη για τα ημιτελικά με στόχο μια θέση στον τελικό.

Η Σάρα Σιέστρεμ από τη Σουηδία ήταν η ταχύτερη των προκριματικών με 24.88, με πάνω από μισό δευτερόλεπτο διαφορά από τη δεύτερη, και οδεύει ολοταχώς προς το ρεκόρ των έξι συνεχόμενων χρυσών μεταλλίων στο αγώνισμα.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΑΝΝΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ