ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Παγκόσμιο υγρού στίβου: Άνετα στα ημιτελικά Γκολομέεβ και Ντουντουνάκη

Ο Κριστιαν Γκολομέεβ
Ο Κριστιαν Γκολομέεβ 2021 PETR DAVID JOSEK / AP PHOTO

Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ στα 50μ. ελεύθερο και η Άννα Ντουντουνάκη στα 50μ. πεταλούδας προκρίθηκαν στους απογευματινούς ημιτελικούς των αγωνισμάτων τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ στα 50μ. ελεύθερο και η Άννα Ντουντουνάκη στα 50μ. πεταλούδας προκρίθηκαν στους απογευματινούς ημιτελικούς των αγωνισμάτων τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Ο Γκολομέεβ κολύμπησε στη 10η και τελευταία σειρά, σημείωσε επίδοση 21.90 και προκρίθηκε ως 7ος. Η ημιτελική σειρά του έχει προγραμματιστεί για τις 19.42 ώρα Ελλάδας.

Η Ντουντουνάκη πέρασε ως 11η με χρόνο 26.20. Τα ημιτελικά είναι προγραμματισμένα για τις 20.11. Οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ 3.

Και οι δύο πρωταθλητές μας, δήλωσαν στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ικανοποιημένοι από την παρουσία τους στα προκριματικά, και πως θα κάνουν τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια να περάσουν στον τελικό.

Ο Κώστας Στάμου στα 100μ. πεταλούδας και στην πρώτη του παρουσία σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, σημείωσε ατομικό ρεκόρ 52.77 και ήταν 24ος στους 64 αθλητές που συμμετείχαν. Το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν 53.05.

"Ο στόχος μου ήταν το ατομικό ρεκόρ, να βελτιώνομαι σε κάθε κούρσα μου, ήταν μια πολύ ωραία κούρσα σε μια υπέροχη πισίνα, είμαι ικανοποιημένος. Στόχος πλέον είναι οι Μεσογειακοί Αγώνες, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με στόχο τη συνεχή βελτίωση. Όλη η προσπάθεια που κάνουμε στοχεύει στις μεγάλες διοργανώσεις", τόνισε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΚΟΛΟΜΕΕΒ ΑΝΝΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ