ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Οριστικό: Επιστρέφει ο Φελπς

Οριστικό: Επιστρέφει ο Φελπς

Ο Μάικλ Φελπς επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από δύο χρόνια. Ο πιο επιτυχημένος αθλητής στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε συμμετοχή σε μίτινγκ στην Αριζόνα.

" Έχω αποχωρήσει πλέον από την ενεργό δράση", είχε δηλώσει ο Μάικλ Φελπς στην πρώτη του συνέντευξη στο NBC λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του τελευταίου χρυσού μεταλλίου στην καριέρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Δύο χρόνια μετά η "βολίδα" από τη Βαλτιμόρη όχι μόνο έχει επιστρέψει στην κολύμβηση για λόγους συντήρησης, αλλά προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς και πλέον είναι έτοιμος να δοκιμάσει να αγωνιστεί.

Ο 28χρονος πιο επιτυχημένος αθλητής στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε συμμετοχή στο Arena Grand Prix στην πόλη Μέσα της Αριζόνα. Το μίτινγκ στο Skyline Aquatic Center θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 26 Απριλίου παρουσία των μεγαλύτερων ονομάτων της αμερικανικής κολύμβησης.

Ο μεγάλος αντίπαλος του Φελπς, ο Ράιαν Λόχτι και η Κέιτι Λεντέκι που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 800μ. ελεύθερο σε ηλικία 14 ετών στο Λονδίνο θα αγωνιστούν σε έναν από τους σπουδαιότερους αγώνες επί αμερικανικού εδάφους.

Μένει φυσικά να δούμε τον Φελπς στην πισίνα και σε ποιες αποστάσεις θα αγωνιστεί. Ο προπονητής και μέντορας του, Μπομπ Μπάουμαν είχε δηλώσει πως ο κάτοχος 22 ολυμπιακών μεταλλίων θ α επικεντρωθεί σε μικρότερες αποστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ