ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Κολύμβηση: Στα ημιτελικά των 100μ. πεταλούδα η Άννα Ντουντουνάκη

Η Άννα Ντουντουνάκη με το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
Η Άννα Ντουντουνάκη με το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα EUROKINISSI SPORTS

Η Άννα Ντουντουνάκη προκρίθηκε στα 100μ. πεταλούδας γυναικών, καθώς τερμάτισε 13η στη συνολική κατάταξη των προκριματικών με χρόνο

Στους ημιτελικούς των 100μ. πεταλούδα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο προκρίθηκε η Άννα Ντουντουνάκη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης τερμάτισε τέταρτη στην πέμπτη και τελευταία προκριματική σειρά του αγωνίσματος με 57.75 και κατετάγη 13η στο σύνολο, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τους ημιτελικούς, που θα γίνουν τα ξημερώματα της Κυριακής (25/7, 04:50 ώρα Ελλάδας).

Την κορυφαία επίδοση των προκριματικών σημείωσαν η Κινέζα Γιουφέι Ζανγκ και η Αυστραλή Εμα ΜακΚίον με 55.82, ενώ η Σουηδή Ολυμπιονίκης Σάρα Σιέστρεμ, που μέχρι τελευταία στιγμή ήταν αμφίβολη η συμμετοχή της λόγω του τραυματισμού της στον αγκώνα, πέρασε τρίτη με 56.18, ακολουθούμενη από τη 18χρονη Αμερικανίδα Τόρι Χασκ (56.29).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΑΝΝΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ